İnceleme Arctic MX-4 vs Maxtor CTG9E

İşlemci için sizce hangisi daha iyi?

İşlemci için denemedim ama MX-4 uzun dönemde iş görecektir. Fiyatına göre bakarsak Maxtor çok daha güzel olabilir tabii, hatta ve hatta Wipaste C2 79TL'ye çok daha mantıklı olur.

Burada gelişi güzel aynı şeyler öneriliyor. Hava soğutucu, termal macun vs sanki sponsorlar gibi..

CT9E'yi bulamadığım için CT8D'yi 50 TL'ye aldım ve sürdüm 3600x'e. Termal macunsuz CPB kapalıyken oyunlarda 80 85 derecelere gelirken şu an CPB açılıyken 65-72 dereceleri arasında çalışıyor. Sıcaklıklar yüksek olsaydı CPB kapatacaktım ama şu an normal.

50 TL'ye F/P olarak tercih edilebilir, beğendim.

MX-6 için Arctic'in iddiası sanırım 8 yıl gittiği yönünde. Yeni kullandım bakalım zamanla performans azalması olacak mı göreceğim MX-6 için. Ancak soğutması Mx-4 ve Corsair'den iyi.

Maxtor ctg9e'yi laptop için almayı planlıyorum hem ekran kartı hem de işlemci için çünkü 100 dereceleri görüyor. Aldığımdan beri temizlemedimde. Garanti acaba hangi macunu kullanıyor öğrenebilir miyim?

@mrclips

Genelde garantiler ucuz yollu macun kullanır, çok nadiren de olsa MX-4 kullanan garantiler var. Eğer cihazınızın garantisinin bitmesine az bir süre kaldıysa CTG9E alıp bakımları yapın geçin.

@mrclips

Genelde garantiler ucuz yollu macun kullanır, çok nadiren de olsa MX-4 kullanan garantiler var. Eğer cihazınızın garantisinin bitmesine az bir süre kaldıysa CTG9E alıp bakımları yapın geçin.
Lenovo marka laptop kullanıyorum. Daha 18 ay var o yüzden sıkıntı çıkmasını istemiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…