Arctis 5 Dip Ses Sorunu

Alp Yüksekkaya

Hectopat
Daha fazla  
Arctis 5'imi yeni aldım. Mikrofon, ChatMix gibi ayarları hallettim ama kulaklığın sesini maksimuma yaklaştırdığımda kulaklıktan hafif bir dip ses geliyor. Yazılımım da güncel. Farklı USB yuvalarına takınca yine değişen bir şey olmadı. Fikirlerinizi bekliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hayır, belki son ses olduğu için normaldir dip ses olması belki. Zaten son seste olduğu için duyulmuyor fakat bazen cızırtı da oluşabiliyor ve sanki sağ taraftaki hoparlörden ses daha baskın geliyor. Böyle güzel mikrofonu, hafif ve komforlu tasarımına, güzel ses ve fonksiyonelliğine rağmen böyle bir şey olması gerçekten üzücü mümkün olsa iade edeceğim fakat ne yazık ki edemem belki servise gönderirim gerçekten üzücü bir durum:(

Ürünü kullanmaktayım, böyle bir sorunla karşılaşmadım sorunsuz. Belki bilgisayar giriş portunda sorun vardır, farklı giriş veya farklı cihaz deneyin. Aynı sorun devam ederse söyleyin lütfen.

Dostum 2 seçenek var ya bilgisayarın giriş portu bozuk ya da ses kartın (varsa) miadı dolmuş. Farklı bir pc ile denediğinde böyle bir sorunun olmadığını göreceksin.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı