Arctis 5 vs Cloud 2 vs BlackShark V2

BerkerS

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
İşlemci: Ryzen 5 5600 | Anakart: ROG STRIX B550-F GAMING WIFI II | Ekran Kartı: Asus DUAL RX6700XT | RAM: 32GB | PSU: High Power 600W 80+ GOLD | Klavye: BlitzWolf® BW-KB2
Merhaba,

Bir haftadır aktif olarak kulaklık arıyorum ve yorumlarına bakıyorum son olarak bu 3 kulaklık arasında kaldım. Genel olarak müzik dinlemeyi seviyorum ve oyun oynuyorum hangi modeli tercih etmem daha mantıklı olur?

Arctis 5'te bulunan Dolby özelliği(desteği) güzel geliyor ekstra olarak.

Arctis 5 ve Cloud2 ve daha bir sürü kulaklık kullandım bana sorarsan kesinlikle Cloud2.
Rahatlık açısından Arctis 5 olabilir fakat ses kalitesi ve malzeme kalitesi açısından kesinlikle Cloud2.

Arctis 5 ve Cloud2 ve daha bir sürü kulaklık kullandım bana sorarsan kesinlikle Cloud2.
Rahatlık açısından Arctis 5 olabilir fakat ses kalitesi ve malzeme kalitesi açısından kesinlikle Cloud2.
Arctis 5 ve Cloud2 arasında o kadar yüksek bir fark var mı hocam? Yani rahatlık ve Dolby desteği olması beni yaklaştırmıştı o kulaklığa.

Merhaba,

Bir haftadır aktif olarak kulaklık arıyorum ve yorumlarına bakıyorum son olarak bu 3 kulaklık arasında kaldım. Genel olarak müzik dinlemeyi seviyorum ve oyun oynuyorum hangi modeli tercih etmem daha mantıklı olur?

Arctis 5'te bulunan Dolby özelliği(desteği) güzel geliyor ekstra olarak.
Ses Kalitesi:

Cloud 2 ve BlackShark V2, 7.1 sanal surround ses özelliğine sahipken, Arctis 5'te bu özellik yoktur. Ancak Arctis 5, diğer iki kulaklığa kıyasla daha geniş bir frekans tepkisine sahiptir, bu nedenle daha iyi ses detayları ve daha geniş bir ses sahnesi sunabilir.

Konfor:

Arctis 5 ve Cloud 2, rahat bir yapısı ve hafif ağırlığı ile bilinirler. Arctis 5'in kulak yastıkları daha büyüktür ve kulakları daha iyi kaplar, ancak Cloud 2'nin daha kalın kulak yastıkları vardır. BlackShark V2, yoğun oyun seansları için özel olarak tasarlanmış, hafif ve sıkı bir yapıya sahiptir.

Mikrofon:

Cloud 2 ve BlackShark V2, çıkarılabilir mikrofona sahiptir, Arctis 5 ise mikrofonu kulaklık kablosuna entegre edilmiştir. BlackShark V2'nin mikrofonu, diğer iki kulaklığa kıyasla daha iyi gürültü engelleme özelliğine sahiptir.

Sonuç olarak, Arctis 5, geniş frekans tepkisi ve rahat yapısı nedeniyle daha genel bir kullanım için iyi bir seçenek olabilir. Cloud 2, rahat yapısı ve 7.1 sanal surround ses özelliği nedeniyle oyunlar için daha iyi bir seçenek olabilir. BlackShark V2 ise, sıkı yapısı ve gürültü engelleme özelliği nedeniyle yoğun oyun seansları için ideal bir seçim olabilir.

Ses Kalitesi:

Cloud 2 ve BlackShark V2, 7.1 sanal surround ses özelliğine sahipken, Arctis 5'te bu özellik yoktur. Ancak Arctis 5, diğer iki kulaklığa kıyasla daha geniş bir frekans tepkisine sahiptir, bu nedenle daha iyi ses detayları ve daha geniş bir ses sahnesi sunabilir.

Konfor:

Arctis 5 ve Cloud 2, rahat bir yapısı ve hafif ağırlığı ile bilinirler. Arctis 5'in kulak yastıkları daha büyüktür ve kulakları daha iyi kaplar, ancak Cloud 2'nin daha kalın kulak yastıkları vardır. BlackShark V2, yoğun oyun seansları için özel olarak tasarlanmış, hafif ve sıkı bir yapıya sahiptir.

Mikrofon:

Cloud 2 ve BlackShark V2, çıkarılabilir mikrofona sahiptir, Arctis 5 ise mikrofonu kulaklık kablosuna entegre edilmiştir. BlackShark V2'nin mikrofonu, diğer iki kulaklığa kıyasla daha iyi gürültü engelleme özelliğine sahiptir.

Sonuç olarak, Arctis 5, geniş frekans tepkisi ve rahat yapısı nedeniyle daha genel bir kullanım için iyi bir seçenek olabilir. Cloud 2, rahat yapısı ve 7.1 sanal surround ses özelliği nedeniyle oyunlar için daha iyi bir seçenek olabilir. BlackShark V2 ise, sıkı yapısı ve gürültü engelleme özelliği nedeniyle yoğun oyun seansları için ideal bir seçim olabilir.
Arctis 5'te 7.1 var olarak yazıyor özelliklerde hocam şu anda kafam karıştı.

Raer genel olarak beğeniliyor. Ama arctis 5 fena değil.
Tamamen oyun odaklı düşünmediğim için Arctis 5'i düşündüm hocam Dolby desteği vs ile güzel bir müzik deneyimi alabileceğime inanıyorum.

Son düzenleme:
Evet düşünebilirim hocam bu kulaklıklara göre farkı nedir Prime olanın?

Farkı şu hocam. Arctis Pro'nun sürücülerini taşıyor. Yani sağlam bir ürün diyebilirim. GameDAC birimi çıkmıyor içinden bu nedenle kendi anakartınıza/ses kartınıza bağlıyorsunuz. Düzgün verim alındığında oyuncu kulaklıkları arasında özellikle müzik konusunda ciddi bir seçenek oluyor. 1300 lira fiyatı var sanırım İtopya üzerinde. Burak Şolt'un 25 dakikalık detaylı bir incelemesi vardı. Mutlaka seyredin derim.

Farkı şu hocam. Arctis Pro'nun sürücülerini taşıyor. GameDAC birimi çıkmıyor içinden bu nedenle kendi anakartınıza/ses kartınıza bağlıyorsunuz. Düzgün verim alındığında oyuncu kulaklıkları arasında özellikle müzik konusunda ciddi bir seçenek oluyor. 1300 lira fiyatı var sanırım İtopya üzerinde. Burak Şolt'un 25 dakikalık detaylı bir incelemesi vardı. Mutlaka seyredin derim.
ASUS B450M K2 Ses kartı yeterli olur mu iyi bir deneyim için yoksa ek ses kartı mı gerekir?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı