iksbaks
Hectopat
- Makaleler
- 3
Merhabalar, bundan önce de telefonumun arızası hakkında konu açmıştım şimdi tekrar yardımlarınız gerekiyor dostlarım. Doğruyu söylemek gerekirse ben cihazı oyun oynamak için almıştım yüksek grafik takıntım yok. Bakıyorum YouTube'da adamlar oynadığım oyunu yüksek grafiklerde 60 FPS oynarken bende orta ayarlarda drop giriyor. Call of Duty Mobile'i geçtim PC creator, Clans of Clans gibi sistem istemeyen oyunlarda çok kasıyor bahsettiğim kasma hafif bir şey değil gözle görülür derecede. Hadi ben oyun oynamayı geçtim arkadaş. Telefon bazen parmak izimi okuyor bazen okumuyor. Okumamasının sebebini kire bağlıyorum fakat bazen neyle silersem sileyim yine okumuyor. Daha sonra bazen telefon dokunmatiği algılamıyor ve telefonu aç/kapa yapınca düzeliyor. Ben cihazı daha önce servise yollamıştım servis de cihazın bakımlarının yapıldığı ve cihazda problem çıkmadığı söyleniyor. İç ve dış IMEI kontrol edilmemiş. Cihazın içi açılmamış, ayrıca bakım derken ne bakımı? Cihazı açmamış ki herifler. Nereden mi anladım? Play Store'de ki güncellemelerin hiçbiri yapılmamış onu geçtim cihazı açtığım zaman MIUI ile ilgili güvenlik yaması vardı.(cihazı yollamadan önce bilerek yapmamıştım.) cihazda herhangi bir çarpma ya da düşürme söz konusu değil. Tekrar para iadesi isteyerek servise yolladım cihazı fakat sonucun değişeceğini sanmıyorum. Ayrıca tüketici hakem heyetine hiç başvurmadım. Başvurabilmem için cihazın 3 kere aynı problemden dolayı servise mi gitmesi gerekiyor? Bir de eklemeliyim ki cihaz elimde kalır mı? İster inanın ister inanmayın ama dediğim gibi cihazı hiçbir şekilde düşürmedim ve yazılımsal herhangi bir modifikasyon yapmadım. Zaten Bootloader kilidi açık değil. Sanırım 3100 TL çöp oldu.
İlk ve son Xiaomi deneyimimdi. Bütün sorduğum soruları cevaplarsanız çok sevinirim.
Son düzenleme: