Arkadaş ile sevgili sanılmak

TavukluDinozor

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar başlıkta da görmüş olduğunuz gibi yanımda oturan kız arkadaşımla beni sevgili sanıyorlar. Okulun ilk gününden beri yakınız arkadaşımla fakat arada sırada sarılıp el ele tutuştuğumuz için tüm okulda sevgili diye yayıldı namımız. Ve bu namı yayan kişi ortalama 3-4 ay önce konuşmayı kestiğim flörtümün ta kendisidir. Biz ne kadar arkadaş olsak da bizi sevgili sanıyorlar ve buna gerçekten çok sinirim bozulmuş durumda yakınlaşan her erkekle kızı sevgili sanıyorlar. Ayrıca eski flörtümle de bayağı yakındık kötü bir şekilde konuşmayı kesmedik. Yani açıkçası karşının yaptığı ne kadar kötü olsa da aniden girişmeyi düşünmüyorum. Sizce ne yapabilirim ne önerirsiniz lütfen troll cevaplar vermeyiniz.

Arada sırada neden el ele tutuşuyorsunuz? Ben görsem sevgili olduğunuzu düşünürüm.

Kaç kere arkadaş olduğumuzu söylesek de ne fayda bildiklerini okuyorlar.
Tek derdiniz bu olsun. Erkek arkadaşlarınızla el ele tutuşup sarılmıyorsanız kız arkadaşınızla sevgili sanılmanız normal. Açıklayın değiliz diye, o kadar. Ne yapılabilir ki başka?
Açıkladık hocam.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı