Arkadaş biraz küçük gibi geldi de ondan sordum. Ona göre cevap verecektim.Arkadaş olabilecek karakterde biri değilmiş demek ki. Geçmiş olsun.
@407144 hocam yaşı ne yapacaksınız?
Arkadaş biraz küçük gibi geldi de ondan sordum. Ona göre cevap verecektim.Arkadaş olabilecek karakterde biri değilmiş demek ki. Geçmiş olsun.
@407144 hocam yaşı ne yapacaksınız?
Hiçbir şey olmamış gibi davran eğer o seni seviyorsa zaten bir süre sonra engelini açarArkadaşım beni Elif diye bir arkadaşı yüzünden engelledi. Elif çocukluk arkadaşım diyor fakat benim kadar ona ilgi göstermiyor. Her şeyi denesem bile engelli duruyorum hala. Ne yapmalıyım?
Çağımızın en yaygın sorunlarından biride zaten sosyal sorunlar. O yüzden gayet doğal bir durum.Kimse için uğraşmaya değmez. Bu arada forum son zamanlarda arkadaşlık sitelerine döndü![]()
Arkadaşım beni Elif diye bir arkadaşı yüzünden engelledi. Elif çocukluk arkadaşım diyor fakat Elif ona benim gibi ilgi göstermiyor her şeyi denesem bile engelli duruyorum hala. Ne yapmalıyım(Az ònce engelledi.)
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.