Arkadaşım beni kişisel bilgilerimi yaymakla tehdit ediyor

Kanka 15-20 TL verip veya kendin bile sadece isim soy isim doğum tarihi gibi bilgileri verip istediğin kişinin bilgilerini bulabiliyosun. Sadece T.C.'yle ne yapabilecek sene 1990 falan değil. Yapmasına gerek bile yok o konuşmaları al polise şikayet et bir daha hayatı boyunca ağzını açmaz.

Edit: En kötü numarasını alıp tüm sitelere yayarsın özellikle +18 olanlara.
 
Eskiden LoL hesabımı ortaokul arkadaşıma vermiştim ve şimdi lisedeyim, bir ara hesabımın şifresini değiştirdim bana yazdı şifreyi ver diye. Ben vermek istemedim artık konuşmuyorduk diye. Bana sesli mesaj attı istesem tüm sülalenin T.C.'sini yayarım ama yapmıyorum eski arkadaşız falan dedi. Ben vermeyeceğim deyince hakkımı helal etmiyorum dedi. Ben de hakkını helal et tamam deyip şifreyi verdim ama vermek istemiyorum, ne yapmalıyım?
Yani çocuk hesabı kastıysa biraz haklı gibi. Hem hesabı verip kastırıp sonra geri almak yakışmamış .
 
Hakkını helal ettiyse değiştir şifreyi tekrar verme hakkını helal etmese de fazla kul hakkına girmezsin artık, öbür dünyayı kurtar daha önemli(helal edilen hak haram edilemez çünkü o hak bitmiştir.) Sonra da sohbetin ekran görüntüsünü alırsan artık sana bir şey yapsa da şikayet edip sen haklı çıkarsın :).
 
Karakolda hiçbir şey yapamazlar.

Bir şey yapılır veya yapılmaz işin o kısmı artık maalesef bizim ülkemiz de şans işi ama size tavsiyem benzer durumlar da karakol yerine direk olarak savcılığa gidip suç duyurusunda bulunun karakoldan zaten savcılığa gidiyor, en azından 1-2 ay süre kısalmış olur, karakol boş yere süre uzatıyor müracaatta.
 
Nasıl bir şey yapamazlar? Boşuna mı hukuk yasaları var. Yoksa ben mi yanılıyorum anlamadım.

Öyle çok fazla bir şey yapamazlar gelirler daha konuşma falan derler taktıkları yok babam polis memuru oradan biliyorum.
 

Geri
Yukarı