evt
Hectopat
Daha fazla
Saygideger dostlarim oncelikle ikimizin de erkek olmasi ve arkadaslik iliskisi oldugundan bahsederim. 12. sinif meslek lisesi ogrencisiyim. Bir arkadasim var cok oyun oynayan birisi. Türkiye'de Anadolu'nun bir yerinde bir meslek lisesinde 11. sinifta gelmisti. Yaklasik 1 sene okuduk onunla, ben bu sene İstanbul'a geldim. O da geldi, fakat telefonlarimi acmiyor, yaziyorum cevap vermiyor, gezmek istemiyor. Sanirim benimle konusmak istemiyor. Ona bu durumdan uzgun oldugumu onunla konusmak istedigimi yazdim fakat cevap vermedi. Hep aklima geliyor, bazi zamanlar kavga ederdik ondan dolayi beni istememis olabilir, fakat o olmayinca eksik hissediyorum kendimi. 3 kisilik grubumuz vardi, o gruba ben bu durumdan uzgun oldugumu benimle konusmadigi surece bu grupta olmayacagimdan bahsedip Grup'tan ciktim. O gruptaki baska arkadasimla konusuyoruz. Bazen ona o çocuk hakkinda sorular soruyorum. Unutmali miyim? Unutursam nasıl unuturum? Nasil barisirim. Bilmiyorum gercekten. Gece 2:20 benim aklimi bu karistirdigi icin siz degerli insanlara sormak istedim. Rica ederim sacmalamadan uzun uzun anlatin sıcak degerli hissettirecek bir ortam istiyorum. Baska arkadas mi yok kardesim? Çocuk çocuk isler. Gibi yorumlar istemiyorum. Dikkatiniz icin teşekkür ederim.
Isterseniz bir mesaj atmakla baslayalim kendisine. Bu anlattiklarim ile baglantili olacak, yapay zeka kullanilmadan herkesin gorusunu alarak bir mesaj yazmak istiyorum kendisine biraz iknaci olsun. Amacim ben ve bundan 5-10 yil sonra konuya bakanlara yarar saglamak.
Isterseniz bir mesaj atmakla baslayalim kendisine. Bu anlattiklarim ile baglantili olacak, yapay zeka kullanilmadan herkesin gorusunu alarak bir mesaj yazmak istiyorum kendisine biraz iknaci olsun. Amacim ben ve bundan 5-10 yil sonra konuya bakanlara yarar saglamak.
Son düzenleyen: Moderatör: