Arkadaşım evlendiriliyor

Ablasına Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun. Çok sinirim bozuldu. Birde t*cavüze falan mı uğraşmış? Yazık cidden yazık. Birde rızası olmadan evlilik mi yapacaklarmış?

Olağanüstü evlenme yaşı 16'dır fakat kanunda bu var diye 16 yaşındaki her bireyi aile izni var diye evlendiremezsin. Çocuk ister, evleneceği kişi ister, aileler ister o zaman 16 yaşında evlilik yapılabilir. Hangi kanun zorbalığı destekler? Yapılabilecek en temel ve olası şey kızın bizzat kendisinin polise başvurmasıdır. Sizin tarafınızdan yapılan müdahaleler sizin de başınızı ağrıtabilir.

Ben 15, arkadaşım 15, yaşlarımız ilk önce böyle, arkadaşım kız. Bu hikaye şöyle başlıyor: Kız nedeni belirtmediği bir sebepten bizim okulumuza nakil aldırıyor bir ay önce ve her gün ağlama bazen göz morarıkları, geçen hafta cuma nöbetçilik denk geldi ve o dışardaydı, sohbet açtı ve konuşmaya başladık yemeğini böldü aramız harikaydı sonra birden ağlamaya başladı dedim anlat, zar zor ikna etti anlattı. 7-8 yaşında babasının arkadaşı tarafından t*cize uğramış, geçen sene bu sene t*cavüze uğramıştı. Okulumuza gelme sebebi ise yaşadığı olayları eski okul müdürü öğreniyor ve okuldan atıyor, polise reşit olmadığı içinde işlem yapmamasından korkuyoruz. Anlattığında bunları kanım dondu, akrabalarına danışmış ama terslenmiş annesi biliyor ancak bir şey yaparsa baba tarafından şiddet görecek. Bugün konuştuk okul çıkışı bu son senem iyi geçirelim dedi. Evlendirileceğini biliyordum ama bu kadar erken mi? Seneye evlendiriliyor zorla, şaka gibi ve elimden hiçbir şey gelmiyor. Kız ölme hayali ile çırpıyor, arkadaşlar elimiz kolumuz bağlı olduğu için böyle oturup kaldık. O yüzden anlatıyorum yanlış anlaşılmasın. Ne yapabilirim? Benim bu kıza yardım etmem lazım. Bir koruyan ablası vardı vefat etti birkaç gün önce... Açıkçası duygularım var, onunda bana vardı eskiden.

Bazılar yasal evlilik yaşı 16 demiş o olağanüstü durumlarda ve rızasıyla evlilikte geçerlidir bu yaşta evlilik ve hikaye kan dondurucu derhal polise durumu anlatın.

@Hüsnü_Çoban Son durum nedir?
Merakımdan soruyorum, umarım engel olabilmişsinizdir.

1731702727154.png

Troll sanırım.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı