Arkadaşım evlendiriliyor

Eki Görüntüle 2353426

Troll sanırım.

Umarım değildir, böyle bir konuda şaka veya troll mu yapılır?

Eki Görüntüle 2353426

Troll sanırım.
Troll konu olacağanı sanmıyorum. Sosyaldeki neredeyse kimsenin böyle bir konu için troll yapacağını düşünmüyorum. Eğer troll ise arkadaşı raporlaya bilirsiniz.

Sanırım troll konu. Çünkü yonuyu yazan arkadaşın yazdığı yerde "Daha fazla" bölümü var. Konu sahibnin mesleği ise Sivil Polis yazıyor. 15 yaşında Sivil Polis olmaz diye tahmin ediyorum. Muhtemelen meslek kısımınıda sallamıştır ama böyle konuları gördüğünüzde doğruluğundan emin olmak gerekiyor.

Son düzenleme:
@Hüsnü_Çoban Son durum nedir?
Merakımdan soruyorum, umarım engel olabilmişsinizdir.
Sanırım evlendirilmedi, bir süre sonra konuşmamız kesildi.
Eki Görüntüle 2353426

Troll sanırım.
Tabiki inanıp inanmamak sizin elinizde ancak kişiyle şu an samimi olsaydım, kendisine sormasınızda olanak tanırdım.

Troll konu olacağanı sanmıyorum. Sosyaldeki neredeyse kimsenin böyle bir konu için troll yapacağını düşünmüyorum. Eğer troll ise arkadaşı raporlaya bilirsiniz.

Sanırım troll konu. Çünkü yonuyu yazan arkadaşın yazdığı yerde "Daha fazla" bölümü var. Konu sahibnin mesleği ise Sivil Polis yazıyor. 15 yaşında Sivil Polis olmaz diye tahmin ediyorum. Muhtemelen meslek kısımınıda sallamıştır ama böyle konuları gördüğünüzde doğruluğundan emin olmak gerekiyor.
Profilim "Roleplay", diziden geliyor zaten. Konu ciddiydi.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı