Arkadaşlarım bana "aptal" deyip gülüyor

Yanlış anlamışsınız. Ben altta kalmayıp laf atmasını tavsiye ettim. Eğer 15 kişi gelip döveceklerinden korkuyorsa ne yapması gerektiğini söyledim. Hemen onu bulup dövmelisin tarzında bir şey demedim.
Arkadaş biraz abartıyor. Kimse kimseyi böyle bir konu için 15 kişi toparlayıp dövmeye kalkışmaz. Kalkışırlarsa da kaçması en iyisi olur. Karşısındaki kişilerin ne yapacağını bilemeyiz. Ağır yaralanmalar almak yerine bu durum için tedbir alması daha iyi. Alması gereken tedbirleri detaylıca yazdım zaten. Daha uzatmak istemiyorum, kavga içerisine girmek yerine idareye danışmak, olası bir kavga durumunda da kendisini savunmak, yapabileceği en iyi eylemlerdir.
 
Sınıfta ön tarafta tanıdığım arkadaşlarım yani konuştuğum kişiler bana bakıp aptal deyip gülüyorlar. Ne yapmam lazım. Çok zoruma gidiyor. Harbi harbi bir de herkesin içinde olduğu için çok zoruma gitti. Konuşmuyorum. Ama sürekli yapıyorlar.
Dava aç ailen ile.
 
Sınıfta ön tarafta tanıdığım arkadaşlarım yani konuştuğum kişiler bana bakıp aptal deyip gülüyorlar. Ne yapmam lazım. Çok zoruma gidiyor. Harbi harbi bir de herkesin içinde olduğu için çok zoruma gitti. Konuşmuyorum. Ama sürekli yapıyorlar.

Şikayet etmelisin. Dalga falanda geçemezler. Dalga geçenler en aptal olanlardır. Bunu unutma. Onların tek derdi arkadaşlarına karşı rezil olmamak ve havalıymış gibi takılmaktır. Sen onların bir açığını yakalarsan bir daha da konuşamazlar. Ayrıca onlar arkadaşın falan değiller.
 
Hocam merhaba bende lise sonum, her okulda öyle tipler merak etme okulda kimse kimseyi kolay kolay dövemez sen sadece biraz dik dur üstüne yürü biraz tırssınlar. Gerekirse tehdit et.
Yani Recep İvedik gibi davran. "Halk diliyle karı olma." :) Bir de milletin laga luga etmesini ciddiye alma rahat ol relaxxxxxxxxxx...
 
Aga benle cicikuş die dalga geçiolardı. Ben onları ciddiye almadım elbette. Sonra agalar arasında takma adım cicikuş oldu gülüp eğleniyorduk. Zamanla tüm sınıf cicikuş lafını espri olarak aldı. Şu anda kız kardeşim ve öğretmenler dahil tanıyan tanımayan herkes cicikuş isimli şahsı tanıyor ve seviyor. İnsanlar eğleniyorsa sorun yok benim için. Tabii "Aptal" ile nasıl böyle bir şey yapılır bilemem ama önemli olan ciddiye almamak. Önce daha da abartacaklar, sana hakaret etmekten öte şeyler yapacaklar. Ama sonra sönecekler rahat ol. Ortalama 80 yıllık hayatında bunu düşünerek harcadığın zamana değmez yiğidim. Sen kendine odaklan, daha iyi birisi olmaya odaklan. Saygılar.
 

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı