Arkadaşlarım bana karışıyorlar

Hemen yazdıklarını SS al hakaret davası aç + tehdit etmek suçtur yaşı ne olursa olsun ailene anlatmak kötü bir şey değil böyle tipler yüzünden başın belaya girmesin sıfır şaka ailene durumu bildir hakaret davasında hakarete uğrayan kişi kesinlikle davayı kazanır bir de üstüne tazminat öderler.

Açıkçası bende sinirlenip küfür ettim ailevi olarak değil yürü giti küfürlü vir biçimde söyledim sadece.

Hemen yazdıklarını SS al hakaret davası aç + tehdit etmek suçtur yaşı ne olursa olsun ailene anlatmak kötü bir şey değil böyle tipler yüzünden başın belaya girmesin sıfır şaka ailene durumu bildir hakaret davasında hakarete uğrayan kişi kesinlikle davayı kazanır bir de üstüne tazminat öderler.
Aynen öyle. Hala tehdit edilirseniz bunları yapmaktan çekinmeyin.
Açıkçası bende sinirlenip küfür ettim ailevi olarak değil yürü giti küfürlü vir biçimde söyledim sadece.
Sıkıntı olmaz işin içinde tehdit var.

Yarın okula annen ve baban ile git ve sorunu sınıf hocana anlat. Baştan olaya el at.
Çözdükten sonra kavgayı;

-o "şakalaşıyorum" dediğin çocuk ile iletişimi kes. Ne bir kalem/silgi al, ne bir şey konuş. Sana bir şey söylesin, etsin yine yokmuş gibi davran.
-o seni dövmeye çalışan çocuk ile de aynı şekilde, iletişimi kes.
-Okula git sadece dersi dinle, eve gel çalış bu kadar.
-Ve bu dediğim şeyler arasında, okulda sadece güvendiğin/sevdiğin arkadaşlarla takıl, sohbet et.
Sonra eve gel ya da arkadaşlarınla gez dolaş.

Hayatını sadeleştir, kolaylaştır ve takma. Ne yapacağını bilirsen, sorun olmaz.

Yarın okula annen ve baban ile git ve sorunu sınıf hocana anlat. Baştan olaya el at.
Çözdükten sonra kavgayı;

-o "şakalaşıyorum" dediğin çocuk ile iletişimi kes. Ne bir kalem/silgi al, ne bir şey konuş. Sana bir şey söylesin, etsin yine yokmuş gibi davran.
-o seni dövmeye çalışan çocuk ile de aynı şekilde, iletişimi kes.
-Okula git sadece dersi dinle, eve gel çalış bu kadar.
-Ve bu dediğim şeyler arasında, okulda sadece güvendiğin/sevdiğin arkadaşlarla takıl, sohbet et.
Sonra eve gel ya da arkadaşlarınla gez dolaş.

Hayatını sadeleştir, kolaylaştır ve takma. Ne yapacağını bilirsen, sorun olmaz.

Haklısınız ama dava etmem gerek bu şahısı diğer abi/ablalarımın dediği gibi. Ayrıca yok alnında sigara söndüreceğim yok başkasının eşi yapacağım gibi şeyler söylüyor.

Haklısınız ama dava etmem gerek bu şahısı diğer abi/ablalarımın dediği gibi. Ayrıca yok alnında sigara söndüreceğim yok başkasının eşi yapacağım gibi şeyler söylüyor.
Önce başta dediğim gibi kavgayı hallet bir durumu bildir, anne babanla okula git, sınıf hocana anlat durumu.
Sonra dava edersin, direkt dava etmeye falan kalkma.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı