Arkadaşlarım tarafından dışlanıyorum

• Konuyu başlatan 321147
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 34
  • Görüntüleme 3.292
Okulda, sınıfımdaki bütün erkekler tarafından dışlanıyorum. Sürekli "Ahmet git bizi gözetleme." falan diyorlar. Hocam onlarla takılma diyor, arkadaşlarım neden yanımızda dolaşmıyorsun diye üstüme çullanıyorlar. Bıktırdılar. Özel okulda %70 bursla okuyorum. Arkadaşlarım %20 üzerine çıkamıyorlar. Sürekli bana bakıp baş sallıyorlar. Bir kaza çıkmasın diye sürekli susuyorum. 6. sınıftayken o arkadaşlarımdan birisi gelip bana aşırı ağır küfür etmişti. Üstüne atlayıp fena dövmüştüm. 1 ay boyunca yanıma yaklaşamadı. Yalnız hiçbirinde özür dileme utanma falan da yok. Derslerde hocaları çıldırtıyorlar. Bir keresinde Türkçe hocamı ağlatmışlardı.

Bir de sürekli kilomla dalga geçiyorlardı. 76 kilodan 66 kiloya düştüm 2 ayda. Tenefüslerde çık dışarı, lambayı kapat falan diyorlar. Bir de şöyle bir durum var. Bir keresinde derste hocanın bilgisayarı bozulmuştu. Bilgisayarı onarmıştım. Sonra beni kıskanmaya başladılar. Ne yapabilirim? Bıktırdılar.
Üzülüyorum yaşadıklarına, bahsettiğin bazı durumları bende yaşadım. Aile içi eğitimsizlik maalesef böyle bir şey, sınıf içinde örgütlenip diğer insanları dışlama hala çok yaygın.
Zaman ve akıl sağlığı çok önemli, en kısa sürede sınıfını değiştir, sana iyi davranmayan insanlarla aynı ortamda bulunmak zorunda değilsin hele ki onlara karşı bir kötülüğün yokken.

Sınıf değiştirdiğin zaman ise bu olaylar devam ederse, üzülerek söylüyorum ki kimsenin gözünün yaşına bakma. Dayak yiyeceğini bilsen dahi onlara sınırlarının dışına çıktıklarını kendi bildiğin yolla göstermelisin. Eşeğe laf anlatamazsın çünkü.

Okulda, sınıfımdaki bütün erkekler tarafından dışlanıyorum. Sürekli "Ahmet git bizi gözetleme." falan diyorlar. Hocam onlarla takılma diyor, arkadaşlarım neden yanımızda dolaşmıyorsun diye üstüme çullanıyorlar. Bıktırdılar. Özel okulda %70 bursla okuyorum. Arkadaşlarım %20 üzerine çıkamıyorlar. Sürekli bana bakıp baş sallıyorlar. Bir kaza çıkmasın diye sürekli susuyorum. 6. sınıftayken o arkadaşlarımdan birisi gelip bana aşırı ağır küfür etmişti. Üstüne atlayıp fena dövmüştüm. 1 ay boyunca yanıma yaklaşamadı. Yalnız hiçbirinde özür dileme utanma falan da yok. Derslerde hocaları çıldırtıyorlar. Bir keresinde Türkçe hocamı ağlatmışlardı.

Bir de sürekli kilomla dalga geçiyorlardı. 76 kilodan 66 kiloya düştüm 2 ayda. Tenefüslerde çık dışarı, lambayı kapat falan diyorlar. Bir de şöyle bir durum var. Bir keresinde derste hocanın bilgisayarı bozulmuştu. Bilgisayarı onarmıştım. Sonra beni kıskanmaya başladılar. Ne yapabilirim? Bıktırdılar.

Aynı durum benim okulumda da vardı. Okul değiştirdim sorun çözüldü. Ya fazla takmayacaksın ya da sabredeceksin. 2 side olmuyorsa okul değiştir.

Ben kavga etmem genellikle. Gereksiz görürüm. Ama abarttılar.
Kendi sınıfında yapabiliyorsan farklı bir arkadaş ortamı oluştur olmazsa farklı sınıftan yine olmazsa aynı okuldan yani farklı bir tabirle kendi çeteni yapman lazım sana asla ulaşamayacakları bir noktaya gelmen gerek. Sana bulaşmamalarını öğretmen gerekiyor çünkü anlattığın kadarıyla beyinleri konuşarak anlaşmaya gelmeyecekler gibi.

Arkadaşlarım demeniz sizin yanlışınız. Bu tür insanlardan arkadaş olmaz. Aptal insanlardan her zaman uzak durun. Onları önemsemeyin bile. Yokmuş gibi davranın. Onlar sizi değil, siz onları dışlayın.

Çekememezlik hocam işte. Kendileri boş paket olduğu için seni de böyle donanımlı görünce içleri gidiyor. Bir de öğretmenler ile de aran iyiyse delirirler🤣

Hocam bir şey gözüme takıldı. Siz kilo verdim dediniz sizi kıskanmış olabilirler fizeksel özelliklerinizi. Boyunuz kaç acaba?

Senin zoruna gidecek ya da seni sinirlendirdiğini düşündürdükleri bir şey yaptıklarında en iyi tepki senin de karşılık vermendir. Atıyorum X bir özelliğinle dalga mı geçiyorlar, sen de onların bir şeyiyle dalga geç ya da dalga geçtiklerinde sinirlenip öfkelenmek yerine, gül geç inan bana senin sinirlenmen onların hoşuna gidiyor. Sen sinirlenmeyi bırakıp makaraya alırsan, senden zevk alamadıkları için sana sarmayı bırakacaklar. Tecrübeyle sabittir.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı