Arkadaşlarımın derdi nedir?

redmiapplepact

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, iyi akşamlar lise 3.sinifa gidiyorum. Benim arkamda oturan 3 tane kız var ve kendilerini hiç sevmem. Bugün son ders benim ilgili konuştuklarını duydum. Konusmadigim için suçlu muyum? Anlamadım. Dünya onların etrafında dönüyor sanıyorlar. Arada bir benim dedikodumu yapıyorlar. Ne yapmak gerek?

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba arkadaşlar, iyi akşamlar lise 3.sinifa gidiyorum. Benim arkamda oturan 3 tane kız var ve kendilerini hiç sevmem. Bugün son ders benim ilgili konuştuklarını duydum. Konusmadigim için suçlu muyum? Anlamadım. Dünya onların etrafında dönüyor sanıyorlar. Arada bir benim dedikodumu yapıyorlar. Ne yapmak gerek?
Hiçbir şey yapmana gerek yok bence. Seninle problemleri varsa gelip yüzüne söylesinler. Kendini yorma ne diyeceğini düşünerek.

Umursamayın hocam. 2-3 kişinin dediği laftan ne olacak, kafanıza takmayın devam edin hayatınıza.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı