Arkadaşlarla gidilmesine izin verilmediği için ağlamak

AnimusOxyGeN

Hectopat
Daha fazla  
Normalde böyle şeylere izin verir ama dün izin vermedi ben de mecbur gidemeyeceğimi söyledim bunu söylerken depresif hâl almıştım. Arkadaşlarımın Instagram'dan storylerina baktım mangal yapıp saatlerce eğlenmişler, onlarin mutlu olup benim aptal gibi bilgisayarda oynamam zoruma gitti ve ağlamaya başladım ve anneme kızdım. Pişman olmuş gibiydi ama bir gün sonra buna mı bu kadar üzüldün demeye çalıştı. Ben kendimin rutin olaylara normalden çok daha yoğun tepkiler verdiğimi düşünüyorum. Sizce sebebi ne olabilir?

Büyük eğlence kaçırmışsın gibi gözüküyor ağlaman gayet normal.
Şu şarkıyı dinleyip olayları tekrar düşünür müsün lütfen.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Normalde böyle şeylere izin verir ama dün izin vermedi ben de mecbur gidemeyeceğimi söyledim bunu söylerken depresif hâl almıştım. Arkadaşlarımın Instagram'dan storylerina baktım mangal yapıp saatlerce eğlenmişler, onlarin mutlu olup benim aptal gibi bilgisayarda oynamam zoruma gitti ve ağlamaya başladım ve anneme kızdım. Pişman olmuş gibiydi ama bir gün sonra buna mı bu kadar üzüldün demeye çalıştı. Ben kendimin rutin olaylara normalden çok daha yoğun tepkiler verdiğimi düşünüyorum. Sizce sebebi ne olabilir?
Hayat uzun kardeşim.bugün olmaz yarın olur. Kafana takma. Başka zaman gidersiniz mangala. Belki ailenle gidersin.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı