Ali053
Femtopat
Öncelikle çok saçma olabilir bu konu veya yazılar ama şunu söylemeliyim ki her yere yazmaya çalıştım fakat olmadı. Ricamdır beni anlayışla karşılamaya çalışın size rica ediyorum eminim ki burada olgun insanlar veya hayat tecrübesi yüksek olan insanlar vardır. Adım Ali 16 yaşında lise öğrencisiyim ve sıkıntım, derdim ise şu ki arkadaşım yok ve en iyi arkadaşımın en iyi arkadaşı ben değilim. 8 yıllık arkadaşlarım beni en iyi arkadaş olarak görmüyor nedenini bilmiyorum. Anlayışlı biri olduğumu düşünüyorum, genellikle herkes bana görüldü atar, ciddiye almaz, bir yere çağırmaz, çağırmamak için bahane arar ve her zaman dışlanırım ama ben kendimde bir sorun arıyorum 1 senedir? Mesela bir olayı anlatmak istiyorum bugün 2 tane olay oldu bir tanesi en yakın arkadaşıma 2 gün önce sordum okulda yemek yiyelim mi dedim o ise ailem fazla istemiyor deyince hiç zorlamadan veya suratımı düşürmeden anlayışla karşıladım ama bugün 8 yıllık arkadaşımlı en iyi arkadaşım okulda yedi, bana ise bir şey demedi ve bugün de oyun oynamak için ona yazdım o ise 30 dakikaya evde olacağını söyledi bende onu bekledim ve baktım ki o oyunda Online oldu fakat bana yazmadan ve takmadan oyuna girdi. Biliyorum ki yazmak zorunda değil biliyorum ki bütün arkadaşlarımın hayatları bana bağlı olmak zorunda değil ama size kendimi şöyle anlatim. Hiçbir yere doğru dürüst çağırılmayan, olan olayları söylenmeyen, dışlanan ve hiçe sayılan bir çocuğum ve her şeye rağmen enerji doluyum. Sınıfta bir çocuk var ve enerji doluluğum için her zaman benimle dalga geçer. Bir gün çok kötü dövüşeceğiz ama okulum Anadolu. Bir kavgada hemen okuldan atıyorlar. O yüzden ne yapacağım bilmiyorum. Hayatım hep bilmemek evde hüzünlü dışarıda enerjik olarak geçti. Her yorumunuz benim için çok önemli. Akşamları yalnız kalmaktan çok sıkıldım. Görüldü atılmasından ve hiçe sayılmaktan. En çok koyan da benim yerime aldığı insanların benden iyi herhangi bir yanı olmadığını da biliyorum ama çaresizim. Emin olun çok kinci bir insanım. Beynim her zaman bütün herkesi bir anda terkedip yüzüne bile bakmamamı söylüyor ama kalbim her zaman yalnızlıktan çıkma peşinde bana akıl verin abiler.
Son düzenleyen: Moderatör: