ARTIK BIKTIK !

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Valla ben umudu kestim bu saatden sonra ekonominin iyileşmesi imkansız gibi bir şey başa kim gelirse gelsin bir mucize olması lazım bence.

Hocam herkes böylede kim veriyor bunlara oy Allah için kimi görsem şikayetci herkes sandık başında degişiyor anlamadım gitti şu işi.
Enseye vurdu millet belediye seçimlerinde, buna inat daha çok uğraşıyor bizle. Yani siz kimsiniz manasına getiriyor. Bu verenler de yalaka dediğimiz kesimler var. Adamın cebinde para yok Facebook gibi hesaplardan yalakalık yapıyor.

Sharing is caring. Biraz paylasimci olun :D.

Ama ben bunu illa devlete mi almak zorundayım yani şimdi açık konuşacağım mesela C partisi İstanbul'a geldide ne yaptı doğru hiçbir şey a partisi en azından suyun altından köprü yapıyor peki bu durumda CHP ülkeyi yönetse bir şey yapar mı yapmaz doğru. Dayılar eğitim yok yoo var bak köprüye bak maaşallah dayı ne köprüsü köprüsü eğitim dedim la mis gibi eğitim veriyorlar işte ezberletip yediriyorlar yakın l** şu kahve yi yakın aaaaaaaaa.

Son düzenleme:
Arkadaşlar hepinizin yorumlarını anlıyorum ama maalesef şuan görünürde bu ülke ekonomisini düzeltecek derecede yetenekli ve ayrıca dışarıya karşı güçlü görünen bir lider yok maalesef.

CHP ülkeyi yönetse bir şey yapar mı yapmaz doğru.
Bir başka zihniyet daha. Bak bakalım Türkiye Cumhuriyeti kuruluşundan bugüne kadar %5 i geçen ve aşan hangi parti? Senin beğenmediğin parti gelir o kaldırır. Sonra siyasete dini karıştıran adam gelir, içine eder ülkeyi gider. Sonra o parti gelse ne yapar de.

2 kere doğru yönetim yapan başkan gelirse bu işi durdurup sonraki yapacağı şeyde düzeltmek ve yükselişe geçirmek.

Arkadaşlar hepinizin yorumlarını anlıyorum ama maalesef şuan görünürde bu ülke ekonomisini düzeltecek derecede yetenekli ve ayrıca dışarıya karşı güçlü görünen bir lider yok maalesef.
Zaten ülke şu an 1-2 adamla toparlanamaz. Birkaç düzgün başkanın gelip gitmesi gerekiyor.

Sen vermedim ben vermedim. Kim mi verdi?
Hiç kimse. Adamlar Cheat Engine ile oy kasıyor. 😉

Ya şöyle insanlarda var adam bir partiye oy veriyor sonra farklı partiyi tutuyor öyle beyin seviyesi düşük arkadaşlar var verdiğin şeyi savunda hiç değilse belki mantıklı bir şey söylersiniz herhalde söyleyemiyeceği için böyle yapıyor.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı