ARTIK BIKTIK !

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
İstediğiniz kadar sitem edin yine de değişen bir şey olmayacak. Hatta gelir gelmez ya kara borsa olur ya da çok fahiş fiyatlardan satılır. 7000 küsur lira demişler de çok iyimser konuşmuşlar. Bence en az 10.000 lira olur. Ha bir de şu var. Hayat bu forumdan ibaret değil ve ülkenin büyük bir kısmı için bu konsola ek vergi uygulanmasının hiçbir önemi yok. Bunu da göz önünde bulundurun.

Yani bilmiyorum benim abilerim falan 2000'lerin başında çok ilaç kuyruğu falan bekledi o zamanın başkanıda belli zaten gene 2000'lerin ortalarına doğru İstanbul'u falan iyi düzelttileri de bu kadar yapmaları gereken şeyi yaptılar ekstra vs yok.

Ya zaten düzgün bir şekilde işe yarayan icraatlere kimse bir şey demiyor önemli olan daha fazla geliştirmek.

Evet arkadaşlar gördünüz bu kadar isyan edip malum parti neden oy aldığını. Adamlar da bir zihniyet var değişmiyor. Cebime para girmese de vereceğim diyen var halen.

Neden bu kadar oy aldıklarını söyleyeyim emeklilik yaşını protesto etmek için.

Evet arkadaşlar gördünüz bu kadar isyan edip malum parti neden oy aldığını. Adamlar da bir zihniyet var değişmiyor. Cebime para girmese de vereceğim diyen var halen.
Bir de ölüyken dirilip oy atanlar var :D. Bakıyorsun adam yıllar önce ölmüş, neredeyse un ufak olmuş, gelmiş seçimde oy kullanıyor!

Hocam herkes böylede kim veriyor bunlara oy Allah için kimi görsem şikayetci herkes sandık başında degişiyor anlamadım gitti şu işi.
Ben söyliyim kimin verdiğini. Kısaca Ak Partiye oy verip verdiğini söylemek istemeyen insanlar veriyor. Neden oy verdiğini söylemekten utandığı partiye oy verdiklerini kendilerine sormak lazım.

Gerçi şu an onların istediği şeyi yapıyoruz birbirimizle siyasette ayrılıyoruz eğer hepimiz tuttuğumuz partinin kötü yanlarını kabullensek böyle olmayacak ben kabul ediyorum eğitim sistemi *** gibi ben kabul ediyorum böyle giderse ekonomi kalmayacak ben kabul ediyorum ülkenin ekonomisi köprüyle düzelmeyecek.

Ben söyleyeyim kimin verdiğini. Kısaca ak partiye oy verip verdiğini söylemek istemeyen insanlar veriyor. Neden oy verdiğini söylemekten utandığı partiye oy verdiklerini kendilerine sormak lazım.

Mezarda da oy kutuları var bilmiyor musunuz?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı