Artık marka ön yargılarımızı kıralım!

Hocam oradaki sertifikasızdan kastım, şu forumlarda yerden yere vurulan PSU'lar 😀
Gamepower, Everest gibi markalar mı? Everest EPS4900B'nin mefta olmasına şahit olmuş biri olarak ben önermiyorum, tercih etmeyin der önerimi yapar geçerim. Uzun süre sorunsuz kullanan kullanıcılara denk gelsek de şansa bırakılmayacak bir iş bence.

@Deleted User konunun başlığını okuyunca direkt "hangi Çin'de merdiven altı üretilen ürünü aldı da geldi bu" diyordum doğru çıktı. Şaka bir yana katılıyorum, mesela İzoly işlemci soğutucusu ile Snowman M200 aynı ürün olmasına rağmen burada sırf isimden ötürü farklı yorumlar yapılıyordu. Komik değil mi?

Bir ürünün fiyatı ne olursa olsun senin işini görüyorsa ve memnun ediyorsa üzerinde ne yazdığı kimseyi ilgilendirmez.

Arkadaşlar bilmiyorum şans işi mi? Fakat bugün bir arkadaş gamepower medusa kullanıyormuş. 1.5 sene sonra padler soyuldu dedi. Ben de 1.5 senedir kullanıyorum soyulma vesaire yok. Her ürününü kötülemeyin gamepower rampage gibi. İnsanların bütçesi yoksa gitsin steelseries,logitech mi alsın? Aaa kızdırmayın canım :D

Bir kullanıcı ''Drop Plus incelemesi'' adı altında bir konu açmış ve konuda eksilerinden artılarından vs. bahsetmiş. Kulaklığa 1 adet eksi, 5 adet artı vermiş. Konunun sonuna ise ''Rampage almayın, aldırmayın'' yazmış. Madem bu kadar artı veriyorsun neden almayalım o zaman? Marka haterlığından vazgeçmelisiniz.

Şunu da unutmamak gerek; bir ürün alırken sadece aldığımız ürüne değil, ürün ile birlikte bize sunulan garanti ve destek gibi şeylere de para veriyoruz. Örnek vermek gerekirse Logitech, Corsair, Cooler Master gibi markalar ürünlerinin arkasında duruyor. Herhangi bir arıza, parça kaybolması gibi durumlarda yardımcı oluyorlar. Aynı şeyi Rampage gibi markalar için söylemek ise pek mümkün değil.

Ayrıca bu forumda malum markaların önerilmemesinin en temel nedeni,en azından ben bu şekilde tahmin ediyorum, kısa sürede bozulma ihtimalinin olması. "Bunu sen önermiştin, 2 günde bozuldu. Hani kaliteliydi?" derse ne diyeceksiniz?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı