- Makaleler
- 4
@Optikiyaza aynı fikirde olmamıza sevindim.
Ben de. Sadece fikrimin yanlış anlaşılmamasını istedim. Kasada önerim Corsair
@Optikiyaza aynı fikirde olmamıza sevindim.
Ben de Gamepower Tinker V2 kullanıyorum ve kulaklık hiç de iyi değil. Bu model kötü olduğu için mi sorun yaşıyorum? Hayır, 350 TL'lik Gamepower kulaklık satın alıp sorun yaşayan çok arkadaşım, tanıdığım oldu. Bir ay önce arkadaşım Gamepower Warlord aldı, kulaklıkta cızırdama varmış. Zaten tüm Gamepower kulaklıkların Driver'ında ses bozulma sorunu var. Buraya tüm sorunları yazsam 1 sayfa tutar. Peki bir daha alır mıyım? Yok aga bir daha böyle bir hata yapmam. Klavye, fare falan alırım ama kulaklık almam bu markalardan. Kulaklık alacak olursam 400-500 TL verir Logitech, Steelseries falan alırım bir dahakine.Arkadaşlar bilmiyorum şans işi mi? Fakat bugün bir arkadaş gamepower medusa kullanıyormuş. 1.5 sene sonra padler soyuldu dedi. Ben de 1.5 senedir kullanıyorum soyulma vesaire yok. Her ürününü kötülemeyin gamepower rampage gibi. İnsanların bütçesi yoksa gitsin steelseries,logitech mi alsın? Aaa kızdırmayın canım![]()
Doğrudur. Bende medusa var kulaklık bir sıkıntı yok çok şükür. Ama warlock klavyesi kronik sorunlu pişman oldum aldığıma.Ben de Gamepower Tinker V2 kullanıyorum ve kulaklık hiç de iyi değil. Bu model kötü olduğu için mi sorun yaşıyorum? Hayır, 350 TL'lik Gamepower kulaklık satın alıp sorun yaşayan çok arkadaşım, tanıdığım oldu. Bir ay önce arkadaşım Gamepower Warlord aldı, kulaklıkta cızırdama varmış. Zaten tüm Gamepower kulaklıkların Driver'ında ses bozulma sorunu var. Buraya tüm sorunları yazsam 1 sayfa tutar. Peki bir daha alır mıyım? Yok aga bir daha böyle bir hata yapmam. Klavye, fare falan alırım ama kulaklık almam bu markalardan. Kulaklık alacak olursam 400-500 TL verir Logitech, Steelseries falan alırım bir dahakine.
Ben de Gamepower tinker V2 kullanıyorum ve kulaklık hiç de iyi değil. Bu model kötü olduğu için mi sorun yaşıyorum? Hayır, 350 TL'lik Gamepower kulaklık satın alıp sorun yaşayan çok arkadaşım, tanıdığım oldu. Bir ay önce arkadaşım Gamepower Warlord aldı, kulaklıkta cızırdama varmış. Zaten tüm Gamepower kulaklıkların driver'ında ses bozulma sorunu var. Buraya tüm sorunları yazsam 1 sayfa tutar. Peki bir daha alır mıyım? Yok aga bir daha böyle bir hata yapmam. Klavye, fare falan alırım ama kulaklık almam bu markalardan. Kulaklık alacak olursam 400-500 TL verir Logitech, SteelSeries falan alırım bir dahakine.
Doğrudur. Bende Medusa var kulaklık bir sıkıntı yok çok şükür. Ama Warlock klavyesi kronik sorunlu pişman oldum aldığıma.
Kulaklık alacak olursam 400-500 TL verir Logitech, Steelseries falan alırım bir dahakine.
Logitech 500 TL'ye giriş seviye oyuncu kulaklığı var da ona da çöp diyorlar.
Adam akıllı klavye bile şu an Corsair K70 mesela kaç lira? 1000 TL. Ekipmanlar artık o kadar pahali ki. Hele şu zaman da çok sıkıntılı. Sahip çıkın vallahi.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.