Artık sabretmek istemiyorum

Hocam elbette bizden daha kötü durumda olanlar vardır, fakat diğer tarafta ise bizden daha iyi durumda olanlar var. Kötü tarafa bakıp halimize sukredecegimize, iyi tarafa bakıp o şekilde yaşamaya çalışmamız gerek bana göre.

Hayatınıda güzelleştirmek senin elinde biraz madem o kitaplar çok pahalı daha ucuzunu al oku, haftalığını okulda falan harcamak yerine biriktir her şeyini çaktırmadan evden koy. Böyle birikir para biraz.

Söylediklerim doğru mu değil ama yazayım. Artık kütüphanelerin belirli bölgelerinde ihtiyacı olanlar için test kitapları bırakıyorlar. Ordan alabilirsin. Kütüphaneden okuma kitabı alabilirsin. Bizde her istediğimizi alamadık. Oyun oynayacağımız yaz tatillerini çalışarak geçirdik ve biriktirip birşeyler aldık. Durumlar ekonomik olarak maalesef kötü, sabretmek yerine alternatif çözümlere yönelmen gerekli.

İkinci el kitap satılan uygulamalar var. Şu an kaliteli kitaplar 70 TL civarında. Büyük ihtimalle yılbaşından sonra kitap fiyatları X2 hâle gelecek şimdiden almanızı tavsiye ederim. Her gün 3-5 lira zam geliyor.

Hangi uygulamalar acaba öğrenebilir miyim? Elimde bir sürü DGS TYT konu anlatımlı, çok az çözülmüş kitap dolu ve işime yaramıyor. Ucuz yoldan satıp hem kendime bütçe hem de evdeki alan işgalinden kurtulmuş olurum.

Kardeşim öncelikle çok haklısın zaten bu saate uyumadığına göre kafana bir şeyler takılmış belli ama işin bir de başka boyutuna bak Allah'a şükür elimiz ayağımız tutuyor bir sağlık sorunumuz yok yani hep maddi olarak içimizi daraltmayalım biraz da manevi şeylere bakalım.
Zaten hep manevi şeylere bakıyoruz. Biraz kendi ihtiyacımıza bakma lüksümüz olamaz çok doğru diyorsunuz...
Dediğiniz de laf mı şimdi? Böyle şartlarda yaşıyorken, böyle sorunlar her dakika gözümüze sokulurken manevi şeylere nasıl odaklanabiliriz? Kusra bakmayın ama kimsenin polyannacılık oynayacak hali olduğunu sanmıyorum. Siz bakmaya devam edin işin manevi boyutuna. Bu insanlar açlıklarını bile zor giderken manevi şeylere çok yönelebileceklerini sanmıyorum. Aksi taktirde benim gözümde bu kafayı kuma sokmaktan farksız olur.

Az önce dolar 14,58 seviyelerine kadar yükseldi. Şu anda düşmeye devam ediyor fakat ne diyeceğimi bilemiyorum...

Az önce dolar 14,58 seviyelerine kadar yükseldi. Şu anda düşmeye devam ediyor fakat ne diyeceğimi bilemiyorum...
Geçmiş olsun 😀 dün demiştim ben sana.
Hangi uygulamalar acaba öğrenebilir miyim? Elimde bir sürü DGS TYT konu anlatımlı, çok az çözülmüş kitap dolu ve işime yaramıyor. Ucuz yoldan satıp hem kendime bütçe hem de evdeki alan işgalinden kurtulmuş olurum.
Sahibinden ve Gardrops bence en çok kullanılan olanlar. Ben Gardrops üzerinden satın almıştım. İkisine de ilan koyun elbet biri alır.

Geçmiş olsun 😀 dün demiştim ben sana.

Hocam almak istedigim üçlü seri 109 liraya kadar düşmüş, bugün almam gerek. Bir daha alabileceğimi düşünmüyorum.
@Abdullah_Kadir alamadık hocam :D neyse umalım ki fiyatlarda artış olmasın.
Ayrıca kantine de zam gelmiş. Tost+ Ayran 12.5 TL olur mu cani herifler.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı