Yaşadığın konuma bağlı. Eğer İstanbul, Kocaeli gibi pahalı şehirlerdeysen biraz zor. Ayrıca kalifiyesiz elemanlar çok kolay bir şekilde asgarinin biraz üstü maaşlı işler bulabilir.
Yaşadığın konuma bağlı. Eğer İstanbul, Kocaeli gibi pahalı şehirlerdeysen biraz zor. Ayrıca kalifiyesiz elemanlar çok kolay bir şekilde asgarinin biraz üstü maaşlı işler bulabilir.
O zaman iş bulman biraz daha kolay olmalı.İstanbuldayım yaaa.
Kim asgarinin altına çalıştırır ki? Kasiyerler ve temizlikçiler 30 bin alıyor mesela.Ben arıyorum bazıları altı bile oluyor nasıl buluyorlar anlamıyorum.
O zaman iş bulman biraz daha kolay olmalı.
Kim asgarinin altına çalıştırır ki? Kasiyerler ve temizlikçiler 30 bin alıyor mesela.
Bu maaşlar, İstanbul'da çalışan kişilerden duyduklarım. Bu kişilerin iş bulurken zorlandıklarını düşünmek yanlış olur. Tabi bahsettiğim kişiler genç. Yaşını almış kalifiyesiz elemanın iş bulması biraz daha zordur.Aynı ülkede mi yaşıyoruz?
Bu maaşlar, İstanbul'da çalışan kişilerden duyduklarım. Bu kişilerin iş bulurken zorlandıklarını düşünmek yanlış olur. Tabii bahsettiğim kişiler genç. Yaşını almış kalifiyesiz elemanın iş bulması biraz daha zordur.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.