Asgari ücretle geçinilir mi?

Kendi evinizin oluşu geçiminizi kolaylaştırıyor hocam. Dışarıda gezme işi hayal olabilir ve her zaman kendinizi dışarı yemekleriyle ödüllendiremeyeceksiniz ve internet, telefon faturası kıyafet gibi masraflara ayrılacak olan para da kısıtlı olacak. Geçinilir fakat bu tarz şeylerdeki en ufak sıkıntı sizde mali krize zemin hazırlar parayı çok dikkatli yönetmeli ve her seferinde en ucuz ürünü, en ucuz markayı bulmalı ve her zaman bir sonraki aya 1 lira bile olsa fazla parayla girmeye çalışmalısınız.

Yaşadığın konuma bağlı. Eğer İstanbul, Kocaeli gibi pahalı şehirlerdeysen biraz zor. Ayrıca kalifiyesiz elemanlar çok kolay bir şekilde asgarinin biraz üstü maaşlı işler bulabilir.

Ben arıyorum bazıları altı bile oluyor nasıl buluyorlar anlamıyorum.

Yaşadığın konuma bağlı. Eğer İstanbul, Kocaeli gibi pahalı şehirlerdeysen biraz zor. Ayrıca kalifiyesiz elemanlar çok kolay bir şekilde asgarinin biraz üstü maaşlı işler bulabilir.

İstanbuldayım ya.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu maaşlar, İstanbul'da çalışan kişilerden duyduklarım. Bu kişilerin iş bulurken zorlandıklarını düşünmek yanlış olur. Tabii bahsettiğim kişiler genç. Yaşını almış kalifiyesiz elemanın iş bulması biraz daha zordur.

Peki genç yaşta mesela garsonluğa başlayan biri işten atılır mı 40'lı yaşlara geldiğinde?

Son düzenleyen: Moderatör:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı