Yaşıma sıra gelirse olacağım. Forum adına sevindim ciddi ciddi çip var diyenler falan yok. Geçen aşıyla ilgili bir videonun yorumlarında aşıda çip var aşı yaptırırsanız ölürsünüz, kanser olursunuz, kolunuza mıknatıs yapışır diyen biri vardı.
Hocam benim sıram neredeyse geldi. Ben de tam ortada kaldım. "Yan etkileri bende fazla olur mu? veya alerjim var mı?" gibi düşüncelere dalıp duruyorum. Elinde sonunda olacağız. Ama ben hiç aşı veya tedavi görmeden atlatmıştım virüsü. Tek yaptığım şey sıcak bezi başıma bağlayıp anne taktiğini uygulamak idi .
Babama çıktı, olmadı. Anneme çıkarsa o olur. Aile büyüklerimiz oldu. Ben olmam ama. Daha 16 yaşımdayım. Uzun vadede bir yan etkisi olursa dibine kadar yaşarım. Hem zaten bağışıklığı var. Hiçbir şey olmuyor bana. En az 2, en fazla 3 kez oldum. Hiçbir etkisi olmadı. Hatta bir gün parmağımı yaktım piknikte. Acıyor diye önce metal lambalara sonra ağzıma... Evvelsi gün biraz öksürdüm, hafif ateşim vardı. Akşamına turp gibiydim. Yani sadece coranaya değil o direklere ki 20 30 direğe parmak tuttum, tüm hastalıklara bağışıklığım var.
Hocam benim sıram neredeyse geldi. Ben de tam ortada kaldım. "Yan etkileri bende fazla olur mu? veya alerjim var mı?" gibi düşüncelere dalıp duruyorum. Elinde sonunda olacağız. Ama ben hiç aşı veya tedavi görmeden atlatmıştım virüsü. Tek yaptığım şey sıcak bezi başıma bağlayıp anne taktiğini uygulamak idi .