Aşı olacak mısınız?

Aşı olucak mısınız?

  • Evet

    Oy: 383 60,9%
  • Hayır

    Oy: 141 22,4%
  • Kararsızım

    Oy: 105 16,7%

  • Oy verenlerin toplamı
    629
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Nüfus X2, zira aşı 2 doz. (y)

Hocam bu sohbetimiz ile hiçbir şeye dikkat etmediğimin farkına vardım.
Ne söylersem bir açık buldunuz.
Mod dediğin böyle olur zaten.
Neyse buna göre yine iyimişiz aslında.
 
Ailelerine sorarım izin verirlerse veririm Discord veya Instagram verirseniz tabii.

Hiç öyle Discord, Instagram deme. İsimlerini ver de görelim bakalım o kişiler var mı, aşı olmuşlar mı, kanser tedavisi gibi başka işlemleri var mı hepsini burada herkese açık şekilde yazacağım. T.C. Numaralarının son 3 hanesi hariç. Bu iş burada herkesin gözü önünde açığa çıkacak.

Ayrıca bilmediğin konularda da başkalarının zırvalarını yaymayı bırak. Gör bakalım virüslerin aşısı oluyor muymuş olmuyor muymuş... Atalarının ölümüne neden olan kaç tane virütik hastalığın %100 çaresi olmuş aşılar önce bir onu araştırmaktan başla.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Buradaki kimsenin aşı ile ilgili bir şey söyleyebileceğini sanmıyorum aramızda doktor varsa başka.
 
Hocam bu sohbetimiz ile hiçbir şeye dikkat etmediğimin farkına vardım.
Ne söylersem bir açık buldunuz.
Mod dediğin böyle olur zaten.
Neyse buna göre yine iyimişiz aslında.
Açık bulma değil, düzeltme diyorum ben buna. Amacım düzeltme yapmak çünkü.

Her neyse, iyi sosyaller.
 
Hiç öyle Discord, Instagram deme. Bu palavrayı burada attın, isimlerini ver de görelim bakalım o kişiler var mı, aşı olmuşlar mı, kanser tedavisi gibi başka işlemleri var mı hepsini burada herkese açık şekilde yazacağım. T.C. numaralarının son 3 hanesi hariç. Bu iş burada herkesin gözü önünde açığa çıkacak.

Ayrıca bilmediğin konularda da başkalarının zırvalarını yaymayı bırak. Önce git kendin araştır, gör bakalım virüslerin aşısı oluyor muymuş olmuyor muymuş... Atalarının ölümüne neden olan kaç tane virütik hastalığın %100 çaresi olmuş aşılar önce bir onu araştırmaktan başla.

Kabul edip etmemek sizin bileceğiniz iş. Ben burada tanıdıklarımın her şeyini ortalığa açacak birisi değilim. Palavra diyeceğinize ilk önce kendiniz araştırın isterseniz. İyi günler. Göz ardı listeme attım bu arada. Yazarsanız görmeyeceğim.
 
Ben oldum BionTech yapıştırın arkadaşlar boş muhabbet yapmasın kimse.
 
Kabul edip etmemek sizin bileceğiniz iş. Ben burada tanıdıklarımın her şeyini ortalığa açacak birisi değilim.

Bırak bu işleri, ölen ölmüş işte ne bilgisini açığa çıkarmaktan bahsediyorsun? Bir daha da yalan söyleme, bilmediğin konuda konuşmadan önce araştır. Virüsün yapısından tut, daha aşılar yapılmadan önce nasıl yapılabileceğine kadar her şeyi burada sayfalarca anlattım geçen yıl. Neden çabuk bulunacağını, neden çabuk bulunduğunu, neden etkili olacağını ve yan etkilerinin yeni tip aşılarda normalden daha yüksek olacağına kadar her şey önceki yazılarımda var. Onları bulabilirsen oku, bir şeyler öğrenmeye ve yalan söylemeyi bırakmaya başlarsın belki.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Yeni konular

Geri
Yukarı