Aşı olacak mısınız?

Kaç yaşındalardı? Kronik hastalıkları var mıydı? Aşıdan olduğunu siz mi söylüyorsunuz yoksa hastanede doktor mu söyledi?
30-40 yaşları arasında. Hayır. Doktor değil, tahmin. Çünkü çevremde çin aşısı olanlardan vefat yokken sapsağlıklı adamlar Biontech olduktan sonra ya hastalandı ya da vefat etti.
İsimlerini ver, tabipler odalarından bir soruşturalım bakalım öyle birileri var mı, varsa ne zaman ölmüşler ve aşı olmuşlar mı diye.
Anlamadım.

Gayet anladın, ölenlerin isimlerini ver bir baktırayım dediğin şey olmuş mu diye... Sonuçları da yine burada, senin adınla birlikte konu açarak açıklayacağım. Doğruysa da özür dileyeceğim ama değilse... 😈

Son düzenleme:
Anlık kalp çarpıntıları oluyor mu? İşe giderken arabada birden kalbim çarpıyor. Sonra ağrı giriyor. Kalp iltihaplanması olduğunu düşünüyorum. Doktora gideceğim ama içeri almıyorlar :D.
Daha yeni oldum. Biraz kol ağrım var. İnşallah olmaz.

Anlık kalp çarpıntıları oluyor mu? İşe giderken arabada birden kalbim çarpıyor. Sonra ağrı giriyor. Kalp iltihaplanması olduğunu düşünüyorum. Doktora gideceğim ama içeri almıyorlar :D.
Valla hocam, annemin normalde ritim bozukluğu vardı, aşı olduktan sonra iyice arttı. Dün hastaneye gittik, ekg çektiler, ilaç verip, 1 ay kullanıp gelin dediler. Halamın kocasının abisi veya kardeşi korona sonrası veya aşı sonrası, kalp krizi geçirdi. Ben aileme o kadar dil döktüm olmayın diye, oldular. Sonra bu olaylar patlak verdi. Yine çevreden duyduğum kadar, bazı hastanalerde randevu alırken, kalp ağrısı veya ritim bozukluğunu seçerken, aşı olduktan sonra'mı yoksa aşı olmadan önce varmıydı tarzı seçenekler belirtiyormuş.

Valla hocam, annemin normalde ritim bozukluğu vardı, aşı olduktan sonra iyice arttı. Dün hastaneye gittik, ekg çektiler, ilaç verip, 1 ay kullanıp gelin dediler. Halamın kocasının abisi veya kardeşi korona sonrası veya aşı sonrası, kalp krizi geçirdi. Ben aileme o kadar dil döktüm olmayın diye, oldular. Sonra bu olaylar patlak verdi.
Benim yakınlarım olduktan 3-5 gün sonra kalp krizi geçirdi :(.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı