Aşı Oldum

O kadar saçma bir cümle ki. Biraz araştırın, aşıların etkilerini anında göstermediğini görün.
Daha da bir şey yazmayacağım. Siz olun aşınızı. Umarım anlattıklarımı yaşarsınız.
Aşı olmazsan (ve yakalanırsan) o etkileri en ağır bir şekilde göreceksin. Oldum ve 5'te 1'i şiddetinde belki gördüm. Ayrıca 5 yıl cümlesi de saçmalığın son seviyesi.
 
5) Forumdaki aşı konularından artık ben de bıktım. Her seferinde kanıt sunmamıza rağmen okumaya bile tenezzül etmeyen "aşı karşıtı" kişilerle tartışmak istemiyorum. Bir şeyi kanıtlar ve belgeler sunarsanız karşınızdaki kişi eğer bir insansa anlar ve okur. Bizim Türk halkının en büyük sorunlarından biridir zaten "okumak". Hiçbirimiz gidip okumayız, sosyal medyada bir şey mi denildi? Hemen ona inanırız. Aşı olup felç oldu diyenleri forumda her gün görüyorsunuz zaten.
Tamam işte bende aşının yan etkilerini belgelerle sunan bir doktorun röportajını attım.
 
6 yıl sonra virüsün kalacağı ne malum? Ya da 6 yıl içinde sen ve senin gibi düşünüp aşı olmayan birisi virüse yakalanıp ölürse ne olacak?

Sadece aşı için geçerli değil bu sorumluluk meselesi. En küçük ameliyatta bile sayfalarca sorumluluk kağıdı imzalatıyorlar.
Virus zaten cok oldurucu degil. Haa ben tum sorumluluklari kabul ettim asi yuzunden ileride surunursem sorumluluk bana ait diyorsaniz, Buyrun. Viruse yakalanan biri zaten pek de dikkat etmiyordur.
 
Virus zaten cok oldurucu degil. Haa ben tum sorumluluklari kabul ettim asi yuzunden ileride surunursem sorumluluk bana ait diyorsaniz, Buyrun. Viruse yakalanan biri zaten pek de dikkat etmiyordur.
Virüsün çok daha ölümcül bir varyantının çıkmayacağının garantisi yok. Aşının da ileride ne gibi yan etkiler çıkarabileceğinin de bir garantisi yok ancak hiçbir yan etkisi de olmayabilir. İllaki yan etkisi olacak diye bir şey yok. Ancak virüs yayıldıkça mutasyona uğrama ihitimali her zaman var. Halbuki Dünya nufusunun yüzde 31'i tam doz aşılarını olmuş. 2.5 milyar insan bu aşı yüzünden mi sürünecek? Bu söylediğim sayıları Google'dan aldım.
resim_2021-09-17_190829.png
 
Bu arkadaşın yorumuna neden bu kadar hahaha atıldı bilmiyorum şahsen tabii ilk mesajı çok saçma ama diğer yazdıkları doğru forumda ki bu aşı sevdalığını da anlamış değilim aşının şu anda bile bazı kritik yan etkileri var.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Hocam uzun aradan sonra girdim foruma. Evet en azından ben öyle biliyorum diye belirttim yine aynı kitle maalesef.
 
Çin ekonomisi güçlü bir ülke. Salgın başladığı an itibari ile ülkesini kapattı.
Her ülke tam kapanma yapamaz. Örnek olarak bizim ülkemiz yani Türkiye. Biz böyle bir kapanma yapamayız.
Ama Çin yapabilir ve yaptı da. Bu sayede ülkesinde salgını bitirdi.
Ayrıca adamlar gelişmiş bir ülke. Aşıyı bulmaları gayet doğal. Ki Sinovac aşısı BioNTech'e göre daha etkisiz.
Halen vardır belki çaktırmak istemiyor da olabilirler bilemiyorum açıkcası.
 
Aşı olmayanları neden aşı karşıtı ilan ediyorsunuz inanılır gibi değil? Aşı olmayanlar korksun aşı olanlar neden korkuyor? Bir de alay ediliyor gerçekten çok yazık. Aşı karşıtıyım öyle mi o halde damarlarım da ki aşıların anlamı nedir? Böyle yazdım çünkü, aşı karşıtı olacağım birazdan. Öncelikle birbirimizi anlamamız gerekir, yorum yaparken üzmemek gerekir, görüşlere saygı duymak gerekir. Kade arkadaşa ver yansın ediyorsunuz. Prof dr serhat fındık ı evet aylardır dinliyorum, bence sizler de biraz izleyin, tabii birçok videosu silindi bulabilirseniz. Farz edelim ben aşı karşıtıyım ve sen aşı karşıtı değilsin. Sen aşı vuruldun, ben vurulmadım ne olacak şimdi seninle benim aramız da ki fark nedir? Sen vuruldun hastalığı kaptın, ben vurulmadım kaptım iyi mi? Sen bulaştırdın ben de kaptım bulaştırdım bu da güzel. Bulaşı aynı derece de yayıyoruz bu arada. Gelelim sen maske takıyorsun ben de takıyorum. Yahu o zaman sen bu aşıyı neden oluyorsun bunu da mı düşünmüyorsun? Var sen git hafif atlat bana ne senden, sana ne benden? Özellikle çocuklara aşının mantığı nedir aşı furyasıdır gidiyor ne oluyor? Çocuklara ya da genç sağlıklı insanlara vurulmasında ki amaç nedir? Tutturmuşsunuz aşı karşıtı tek dayanağınız da bu olmuş. Kronik rahatsızlığı olan ve 60, 65 yaş üzerini yaşlıları anlıyorum geri kalan insanlara neden dayatılıyor sinir oluyorum? Aşı vurulunca sanıyorsunuz ki, virüs ortadan kalkacak, hayır kalkmayacak, grip gibi gidiyor işte. Bence neden bu kadar dayatılıyor onu sorgulayın arkadaşlar, bu aşıyı çıkaran doktor uğur şahin bile aşı olmadı bundan haberiniz var mı acaba? Aşı olmamak için yazacak tonla yazı var ama sıkar insanı. PCR testi yapılıyor doğruluğu tartışma konusu. En önemlisi çocuklarımızın üzerinden çeksinler ellerini onların o aşıya zerre ihtiyaçları yok. Yapılan politika çok yanlış bir politika.
Halen vardır belki çaktırmak istemiyor da olabilirler bilemiyorum açıkçası.

Türkiye bir ara nasıl sakladıysa onlar da elbet saklıyorlardır.
 
Bence aşı yaptıranlarla yaptırmayanlar ayrı bir yerde yaşamalı. Kimsenin başkasının sağlığını tehlikeye atmaya hakkı yok. Hatta ben olsam sınır dışı bile ederdim aşı yaptırmayanları, yine şuan iyi.
 
@TURBO01 uzun uzun açıklamayacağım. Bu konuların hepsini cevapladık zamanında zaten. Aşıyı yapan kişiler de aşısını oldu zaten. Bunun bir yalan olduğu ortaya çıktı. Bu kadar bilgili biriysen çık makaleni yayınla o zaman kardeşim. DSÖ, bilim adamları ve doktorlar bilmiyor sen biliyorsun öyle mi? Kendinizi ne kadar büyütüyorsunuz? Adamdaki havaya bak "aşıya zerre ihtiyaç yok" diyor. Kendinizi ne sanıyorsunuz çok merak ediyorum? Her neyse...

Meslek olarak "elektrik" yazıyor. En iyi ihtimal mühendissiniz diyelim. Herkes kendi işini yapsın, senin alanın değil bu işler. Senin fikirlerinle de ilerlemiyor.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı