Ben babama güvenmiyorum aşıya nasıl güveneyim?
Profil resimindeki sizseniz ve küçük bir yaşındayaysan zaten olamazsınız ve babana neden güvenmiyorsun zaten burada elinde telefon tablet ya da başka bir şey annen baban sayesinde yazıyorsun.
Ben babama güvenmiyorum aşıya nasıl güveneyim?
Tele 1 kanalının yaptığı haberler belli. Doğalgaz bulunduğunda yaptıkları haberler bile sadece olumsuz haberlerdi sevinen tek bir kanal üyesi yoktu. Tabii kendi fikirleri ancak "korkmadan yayın yapmak" benim düşüncemde bu değil![]()
Eski bir fotoğrafım ve ciddi değildim. Şuan üniversite sınavına hazırlanıyorum ve ortaokulda kazandığım burs ve 3 ayda çalıştıklarımla yazıyorum.Profil resimindeki sizseniz ve küçük bir yaşındayaysan zaten olamazsınız ve babana neden güvenmiyorsun zaten burada elinde telefon tablet ya da başka bir şey annen baban sayesinde yazıyorsun.
Eski bir fotoğrafım ve ciddi değildim. Şu an üniversite sınavına hazırlanıyorum ve ortaokulda kazandığım burs ve 3 ayda çalıştıklarımla yazıyorum.
Küçük bir yaşındaysan.
Olmayı düşünmüyorum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.