Aşık oldum ne yapmalıyım?

387314

Hectopat
-Merhaba 12.sinif öğrencisiyim malum pek sosyal aktivitem yok okul ve ders dışında.

Okulda akşam etutundeyken 11.siniflardan bir kız gelmişti(daha önceden çok defa gordum okul içinde) o sıra hiçbir duygu hissetmiyordum kıza aradan zaman geçtikten sonra kıza için ısındı ve bunu arkadaşıma anlattığımda sen aşık olmuşsun dedi.(daha önce hiç sevgilim olmadı sevgiliyi geçtim bir kızla maksimum 10 saniye konuşmuşumdur)

Bu haftaki etutte kız yakın arkadaşıyla konuşurken benim hakkımda konuştuklarına kulak misafirin oldum şöyle diyordu; beni bir X kişisiyle karşılaştırıyor daha yakışıklı vb şeyler diyordu bende bunu duyunca heyecanlandım ama arkadaşıma, kız hakkında bilgi ver dediğimde üzülmüştüm çünkü kıza neredyese 3-4 kişi aşıkmış biriside sınıfta bayağı samimi olduğum bir arkadaşım🫠 kız okulda biraz popüler birisi sınıflarımız karşı karşıya bazen göz göze geliyoruz ve bana bakışı bir değişik ara sıra göz kaçırıyor arkadaşlarım kızı sal boş ver diyor ama bırakamıyorum kızla da konuşmaya cesaretim yetmiyor.

Ne yapayım? Tecrübeli arkadaşlar bir el atsın.

Son düzenleyen: Moderatör:
Valla hocam kızla konuşacak cesareti sana buradan veremem hoşlanıyorsan git konuş. İyi forumlar.
Konuşurum da konuşmasına şimdi kızla muhabbetimiz yok teklif edersem %99 dedikodum çıkar, yok dersede üzülürüm buda derslerime yansır dolaylı yoldan,çok arada kaldım

Birde kızla samimi olursak arkadaş,sevgili bakımında siniftaki arkadaşlarımla aram bozulabilir

@LAPSEKİLLİ BIG SMOKE

Konuşurum da konuşmasına şimdi kızla muhabbetimiz yok teklif edersem %99 dedikodum çıkar, yok dersede üzülürüm buda derslerime yansır dolaylı yoldan,çok arada kaldım

Birde kızla samimi olursak arkadaş,sevgili bakımında siniftaki arkadaşlarımla aram bozulabilir

@LAPSEKİLLİ BIG SMOKE hocam tavsiye bekliyorum senden bu konularda baya yazın var

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı