Aşırı titizlik

Miriss

Hectopat
Aşırı fazla titizlik sorunum var mesela bilgisayar başına oturacağım her seferinde gıcır gıcır olana kadar ellerimi yıkarım elim ufak bir kapıya değse elimdeki gıcırlık gitti ve yağ oldu diye elimi yıkarım. Yazın gelmesiyle beraber oyun oynarken kollarımın terlediğini fark ettim masaya bir dokundum kalp krizi geçirecektim terlediğim için masa yağ olmuş gıcırlığı gitmiş. Komik gelecek ama bezle sileyim dedim bez de yağlı geldi bende el sabunu ile peçete yaptım çünkü sıvı sabunda yağlı geliyor. 1-2 saat uğraştım sabunu silmek için şu an masa yağ olacak diye oyun oynayamıyorum. Her oyun oynadıktan sonra masayı silmek ölüm gibi geliyor artık. Telefonumu alıp biraz uzanayım diyorum elim yastığa değiyor ve bana bu yağlı geliyor gidip elimi yıkıyorum telefonumu görseniz sıfır telefon dersiniz tertemiz hatta telefonum kirlenmesin diye aileden birinin telefonunu alıp takılıyorum ve telefonları aşırı yağlı geliyor ama umursamıyorum benim telefonum olmadığı için. Sadece kendi ekipmanlarıma önem veriyorum bu durumdan çok sıkıldım.

Not: Takma kafaya falan yazmayın elimde olsa umursamayacağım zaten.

Sanırım doktora ihtiyacınız var, ileride de böyle olursa hayatınız sizin açınızdan zindana dönüşebilir. Şaka yapmıyorum bu arada, psikologla konuşabilirsiniz. Geçmiş olsun.

Bendede aynısı vardı ama senin gibi değildi. Mesela yemek yedikten sonra elim kirlenecek veya yağlı olunca hoşuma gitmiyor. Elim yağlıyken bir şeye dokunamıyordum. Senin doktora görünmen gerek, sendeki çok sıkıntılı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı
09:05:00