Aşk konularının kapatılmasını neden istiyorsunuz?

Aşk konularının kapatılmasını neden istiyorsunuz?

  • Aşk ile ilgili bir şey bilmiyorum

  • Kıskanıyorum

  • Öz güven eksikliğinden dolayı buraya yazan ergenleri görmek istemiyorum

  • Hayatım boyunca sevgi görmedim, aşık olmadım

  • Konu dışı bölümünde bilgisayarlar hakkında konuşmak istiyorum

  • Gezegenlerin hareket etmesiyle duyguların değişeceğine inanıyorum

  • Öylesine...


Sonuçları sadece ankete oy verdiğinizde görebilirsiniz.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Çünkü bu konuları açanlar büyük çoğunlukla 10 - 16 yaş aralığındaki ergenler. Karşısındaki kızı görüyor hemen aşık oluyor. Bu kadar basit olsa keşke. Bu aşk değil, hoşlanma. İleri aşamaya geçebilmek için de konuşmak, tanışmak, anlaşmak gerek. Aşk, sevgi en son aşama. Sen daha nasıl konuşurum diye konu açarsan ileride ne yapacaksın? Karşındaki kişiye göre değişecek çok fazla durum var. Realist düşünmek lazım, açıldıkları kızlarla sevgili olsalar bile %90 bitecek bir ilişki. Ben, böyle saçma sapan konular açmayıp ne yaptığını bilen biri olduğum halde 15 yaşında başlayan ilişkim 5 sene sonunda bitti, beklenen son.
 
Son zamanlarda gerçekten çok tepki var bu konulara. Moderasyon ekibi bir değerlendirse iyi olur bence.
Screenshot 2021-10-28 125229.png
 
ergenlerin boş muhabbetlerinden midem bulanıyor artık saçma sapan yok o bana aşık mı bir kızı çok sevdimmm o beni hiç sevmiyooorrr konularını görmekten bıktım sosyali kirletiyor sen özgüvensizsen kendi kendine triplere giriyorsan ben bunu her yerde görmek zorundamıyım?
 
Bomboş içeriği olan konular görmek zorunda değiliz, kız bana bakıyor bana aşık mı gibi şeyler burada konuşulacak bir şey değil. Tamam Technopat sadece teknoloji forumu değil herkes istediği konuyu açsın ama suyu çıktı, sadece bu sorun yok neden bilmiyorum ama ne kadar uzarım konuları da artmaya başladı.
 
Normalde Technopat Sosyal'in amacı insanların sorunlarını çözmek, yardım etmek ve bilgi amaçlı idi. Son zamanlarda konu dışı ile işler değişti. Pek hoşuma gitmiyor bu durum.
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Geri
Yukarı