- Makaleler
- 2
Müslümanım ve şehit olarak küçük yaşlarda biliçsizce yaptığım günahları affettirip cennetin en üs katında yaşamak için şehit olmak isterim ve evet enayilik değildir.
Konu yanlış yerlere çekilmesin lütfen.Bu ülkenin askeri olunmaz.
Cennete gitmek için asker olmak.. bilemedim, zaten İslam'ın ve imanın şartlarını yerine getirirseniz cennete gidersiniz inancınıza göre.Ahiret inancı olmayan kişiler için geçerli bu. Benim için istatistik değil, peygambere komşuluk. Amacım insanlar arasında kahraman olmak değil.
İnsanların rahat yaşamı ve islamın yayılımı için şehit oluyorsun. Şehitlik ise bir mükafat. Siz konuyu çok yanlış anlamışsınız.Cennete gitmek için asker olmak.. bilemedim, zaten İslam'ın ve imanın şartlarını yerine getirirseniz cennete gidersiniz inancınıza göre.
Sizin dediklerinizden sadece cennete gitmek için olunurmuş gibi bir anlam çıkıyor.İnsanların rahat yaşamı ve islamın yayılımı için şehit oluyorsun. Şehitlik ise bir mükafat. Siz konuyu çok yanlış anlamışsınız.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.