Asker olmak mantıklı mı?

Güzel tarafı var mı? Hayatta pek zorluk görmediysen seni biraz yontur.

Meslek olarak yapanların yarısı sivilde iş bulamayacak olanlar. (uzmanlar)
maaşı güzel değil mi güzelliği bu diyemez miyiz. sırf parası için asker olacağım düşüncesine girmedim. çevremdeki herkes polis,asker,mit görevlisi vb. olacak kişiliğin tipin var diyorlar hoşuma gidiyor açıkçası. asker olma düşüncemde çevremin etkisi yok yani onun bunun demesiyle gaza gelmedim.

maaşı güzel değil mi güzelliği bu diyemez miyiz. sırf parası için asker olacağım düşüncesine girmedim. çevremdeki herkes polis,asker,mit görevlisi vb. olacak kişiliğin tipin var diyorlar hoşuma gidiyor açıkçası. asker olma düşüncemde çevremin etkisi yok yani onun bunun demesiyle gaza gelmedim.
cevrendeki herkes polis,asker,mit olmayacak cevrendeki herkes senin rutbendeki ya da daha dusuk askerler olacak

Hocam ileride karşınıza istediğiniz bir kişi çıkar onunda hayatını kötüleştirirsiniz bunun psikolojiylede alakası yok asker olmak mantık işi değil.

Maaşı güzel değil mi güzelliği bu diyemez miyiz? Sırf parası için asker olacağım düşüncesine girmedim. Çevremdeki herkes polis, asker, MİT görevlisi vb. olacak kişiliğin tipin var diyorlar hoşuma gidiyor açıkçası. Asker olma düşüncemde çevremin etkisi yok yani onun bunun demesiyle gaza gelmedim.

Dağda uyurken işinize yararsa anlatırsınız hocam.

Hocam ileride karşınıza istediğiniz bir kişi çıkar onunda hayatını kötüleştirirsiniz bunun psikolojiylede alakası yok asker olmak mantık işi değil.

Dağda uyurken işinize yararsa anlatırsınız hocam.
doğru dediniz. şuan hayatıma sokacak birisini düşünmüyorum tabi nasip kısmet işleri bunlar bilemeyiz.

Doğru dediniz. Şu an hayatıma sokacak birisini düşünmüyorum tabii nasip kısmet işleri bunlar bilemeyiz.

Hocam gelecek hedeflerinizi şehit olmak veya psikolojinizi bozacak şekilde düşünmeyin inanın dışarıda hayat var elbet bu hayatın bir yerinden tutarsınız asker olmak kolay değildir - 20'lerde dağlarda gezmeler geceleri uyuyamamalar mermiler arasında kalmalar psikoloji kaldırmaz çevrenizdeki bütün insanlara sorun kolluk kuvveti olanlara hiçbirisi tavsiye etmez.

Hocam gelecek hedeflerinizi şehit olmak veya psikolojinizi bozacak şekilde düşünmeyin inanın dışarıda hayat var elbet bu hayatın bir yerinden tutarsınız asker olmak kolay değildir - 20'lerde dağlarda gezmeler geceleri uyuyamamalar mermiler arasında kalmalar psikoloji kaldırmaz çevrenizdeki bütün insanlara sorun kolluk kuvveti olanlara hiçbirisi tavsiye etmez.
şöyle diyeyim aklıma söz dizisi geldi. arkadaşlarım günü gününe izlerdi muhabbetini yapardı hep. bende dizi izlemesini sevmezdim ve dikkatimi çekmeyen bir şeydi. anlayacağınız çocukluktan falan basit birşeyin etkisinde kalıp ben asker olacağım kafasına girmedim. evet şuan dediğiniz zorlukları oturduğum yerden ben yaparım ya diyorum ama kendimi tanıyorum ve biliyorum. size göre ergen çocuğun teki gibi gözüküyorum gayet doğal bir düşünce. etkileşim alsın konu falan diye açmadım. en gerçekçi şekilde bilgi edinmek istiyorum askerlik hakkında. elbette zamanla düşüncem değişebilir kafamda birşeylerin şimdiden otursun diye düşünüyorum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı