Askere gidip askerden soğuyan insanlar var mı?

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Çoğu kişi genelde bitik oluyor atış günü çünkü eğitim vs üstüne denk geldi bize de nefesi dengelemeden patlattılar geçtiler bizim tabur.
İkinci atış 200 metreydi onda silahı öyle bir yapıştırıyordum ki omzum çıkmıştı bir yandan bölük komutanı da tepemizde gerginlik halt safhadaydı atıştan sonra üzerimden çok büyük bir yük kalkmıştı. 200 metrede zaten bir halt göremediğim için hepsi ıskaya gitti.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

İkinci atış 200 metreydi onda silahı öyle bir yapıştırıyordum ki omzum çıkmıştı bir yandan bölük komutanı da tepemizde gerginlik halt safhadaydı atıştan sonra üzerimden çok büyük bir yük kalkmıştı. 200 metrede zaten bir halt göremediğim için hepsi ıskaya gitti.

Hocam ben 250 metre atışında bermuda şeytan üçgeni gibi yapmıştım. 1 tanesi 12'nin neredeyse ortasındaydı diğer ikisi de 11'in yanında çapraz şekildeydi :D Kör halimle iyi vurmuştum komutan bile şaşırmıştı. Ama İç Anadolu bölgesinin 2 en üst rütbelisi başımızda izliyordu artık onun korkusuyla mı attım bilemeyeceğim.

Hocam ben 250 metre atışında bermuda şeytan üçgeni gibi yapmıştım. 1 tanesi 12'nin neredeyse ortasındaydı diğer ikisi de 11'in yanında çapraz şekildeydi :D Kör halimle iyi vurmuştum komutan bile şaşırmıştı. Ama İç Anadolu'nun 2 en üst rütbelisi başımızda izliyordu artık onun korkusuyla mı attım bilemeyeceğim.
Komutan seviyor muydu seni ?

Hocam ben 250 metre atışında bermuda şeytan üçgeni gibi yapmıştım. 1 tanesi 12'nin neredeyse ortasındaydı diğer ikisi de 11'in yanında çapraz şekildeydi :D Kör halimle iyi vurmuştum komutan bile şaşırmıştı. Ama İç Anadolu bölgesinin 2 en üst rütbelisi başımızda izliyordu artık onun korkusuyla mı attım bilemeyeceğim.
O atışlardan kurtulduğum an dünyanın en mutlu adamıydım G3 ile böyle bir anımız var. Atışlardan önce adamlara gösteriyordum şarjör takmayı kaynak yapmayı falan 😅 Çok göz önünde olmamak gerekiyor.

Komutan seviyor muydu seni?

Koskocaman Kıdemli Albay bile özel olarak yanına çağırıp arkadaş gibi sohbet etmişti. Yani acemi birliğindeki tüm komutanlarımla arkadaş gibiydim ama ustaya geçince sıkıntılı bir komutan vermişlerdi savaştan yeni gelmiş o hiç sevmiyordu sürekli ceza yiyordum :D

Ama ustadayken hastanelik işim düşünce 5 gün raporluydum ve acemiliği yaptığım yerde misafirdim o sırada da tüm komutanlarım seviyordu.

Nereye düştüğüne bağlı benim gittiğim dönem devrecilik vardı, bi kaç arkadaşım kaldırmamıştı düzeni sırf kurtulmak için deli numarası yapan bile gördüm RDM bölümünde.
Benim düştüğüm taburda'da fazlasıyla devrecilik + hemşehricilik + komutanın yiğenleri vardı.

Eskiden TSK'ya bir saygım vardı. Fakat askere gidince bazı şeyler öldü bende.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı