Askere gitmeme 2 sene kaldı

Rambo gibi fotoğraf nasıl çektirilir? Ben şahsen en ağır makineliyi elime alıp fotoğraf çektirmek istiyorum.
İki yıl önceden bunları düşünmek fazla değil mi Rambo'cuğum? :LOL:

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

O kilo ve boy ile kas yapmak zor.
Bak şimdi insanlar öyle motive edilmez. Ben 4 ay önce spora başladım 1.80 boy 52 kilo. Şu an 70 kiloyum. İstedikten sonra her şey yapılır. Yapılmayacak diye bir şey yok. Gayet de güzel vücut yapar. Uzun boylu olduğu için doldurması normal tip vücutlara göre uzun sürer sadece. Ayrıca 5 sene önce askere yine senin kilonda falan gitmiştim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bak şimdi insanlar öyle motive edilmez. Ben 4 ay önce spora başladım 1.80 boy 52 kilo. Şu an 70 kiloyum. İstedikten sonra her şey yapılır. Yapılmayacak diye bir şey yok. Gayet de güzel vücut yapar. Uzun boylu olduğu için doldurması normal tip vücutlara göre uzun sürer sadece. Ayrıca 5 sene önce askere yine senin kilonda falan gitmiştim.
Ben yapamaz demedim ki zaten. Sadece yapması biraz daha uzun sürer. Metabolizması çok hızlı değilse bu süreyi de kısaltır.

Son düzenleyen: Moderatör:
Askerlik demek mıntıka demek gece uykunun en tatlı yerinde nöbete kaldırılmak demek, günde 6 sefere çıkabilen içtimalar demek. Normal hayatta yüzüne bakmayacağın insanlara emredersiniz komutanım demektir. Çok iyi arkadaşlıkların ve anılarında olur ama genel olarak hem fiziken hem ruhen çok yorucu bir yerdir askerlik.

Hocam peki size göre ortalama kaç kiloda olmam gerekir. 1.85 cm 53 kg

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı