Asosyal nasıl olunur?

atogrimers

Picopat
Katılım
3 Aralık 2023
Mesajlar
731
Çözümler
1
Yer
Adana, Gürselpaşa
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Arkadaşlar, ailem yüzünden ben hayattan ümidi kestim. Artık ailem sağ olsun sosyal hayatım yok, olmayacak. Madem sosyal olamıyorum bari asosyal olayım. Beni tanıyan tanır. Troll yapmak için sormuyorum. Nasıl asosyal bir insan olabilirim?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar ailem yüzünden ben hayattan ümidi kestim, artık ailem sağ olsun sosyal hayatım yok olmayacak. Madem sosyal olamıyorum bari asosyal olayım, beni tanıyan tanır troll yapmak için sormuyorum. Nasıl asosyal bir insan olabilirim?

Sürekli Netflix dizileri izle, masturbasyon bağımlısı ol, oyun bağımlısı ol, insanlara soğuk davran, insanların istemediği birisi ol. Böyle böyle asosyal olursun. Asosyal olursun, ama kendi değerini de aşağı seviyeye düşürürsün. Asosyal birisi olmak, faydadan çok zarar getirir. Kaç yaşındasın bilmiyorum ama hiçbir şey olduğu gibi kalmayacak, her şey değişecek. Hayatın 180 derece değişecek. Sabret dostum.
 
Kaç yaşındasın bilmiyorum ama hiçbir şey olduğu gibi kalmayacak, her şey değişecek. Hayatın 180 derece değişecek. Sabret dostum.
Hocam ben inanıyorum inşallah değişecek ama gençliğimde yaşayamadığım şeyleri 30 yaşlarında yaşarsam hiç bir şey ifade etmez, ayrıca ben asosyal olmak istemiyorum zaten ama başka şansım yok maalesef.
 
Hocam ben inanıyorum inşallah değişecek ama gençliğimde yaşayamadığım şeyleri 30 yaşlarında yaşarsam hiç bir şey ifade etmez.
Umutsuzluğu bırakmalısın, gençliğinde ne ekersen onu biçeceksin, güven bana. Sosyal hayatın da olacak. Seni o kadar iyi anlıyorum ki. Ailenin böyle durumları, seni kendi başına yaşama isteği ile iteklemeli, zira bende böyle oldu. Ayrıca 30 yaş hiçbir şey için geç değil. Şimdi gençsin ve kanın deli akıyor. Şimdi umutsuzluğa kapılmazsan ve geleceğin için çalışırsan her şey harika olacak senin için. Hayat, bizim baktığımız perspektiften çok daha büyük. Kendinden daha kötü durumda olan insanları düşün ve çalışmaya başla. Hiçbir şey için ölmediğin sürece asla geç değil.
 

Geri
Yukarı