Asosyal olduğunu düşünen var mı?

Mahallede ki arkadaşlarımın hepsi taşındı. Okuldaki arkadaşlarımın liseli olmasına rağmen ilkokullu gibi konuştukları için onlar ile takılmıyorum. Bazen dışarıya çıkıyorum ama iki günden beri sokağa bir köpek geldi gelen geçeni kovalıyor. Dün beni çok kovaladı. Dışarı çıkamıyorum artık. Ben de asosyal olduğumu düşünüyorum ama eskiden böyle değildim.
Eskiden o köpek varmıydı?:)
 
Bu devirde herkes böyle asosyal değilsiniz ;) Günümüz asosyal/sosyal'den çok sosyal/daha çok sosyal mantığıyla yürüyor. Daha çok sosyal olan taraf ise emin ol sadece yalnızlıktan kaçmaya çalışıyor.
 
Bırak sosyal im diye geçiniyorlar gittikleri tek yer Starbucks da kahve icip story atmak.
Arkadaşlar ben asosyal olduğumu kabul ediyorum ve bu durumdan gayet mutluyum. Sabah 9'dan akşam 6 ya kadar iş. 6.30'dan gece 2'ye kadar bilgisayar başında geçiriyorum. Şu an bir sevgilim yok ve çok samimi olduğum arkadaşlarımla ayda bir defa anca dışarı çıkıyorum.

Ailem bu durumdan şikayetçiydi ama artık onlar da alıştı. Merak ettiğim benimle aynı durumda ya da benden daha beter olan var mı? :)
Yazın bende senin gibiydim sabah 10 da uyanır sadece tuvalet ve yemek ihtiyaçları için odamdan çıkıyordum yani yaklaşık 10 saat oynuyordum oyun asosyalin hasiydim ve bundan kurtulmak ağını düşünüyordum sonra bir gün (doların 6 ya çıktığı gün) PC bozuldu cildirdim günlerce oyun oynayamiyordum daha sonra yaptırdım ve kaldığı yerden devam etti sonra malum okullar başladı yine PC oynuyordum ama sadece cuma cumartesi pazar ardından notlarim cok fena düştü internetten de şikayetçiyim o sıralar PC de bozulunca tekrar sinirlendim bıraktım 3 ay geçti hala PC yi de yaptıramadım internetim de yok alışıyor insan 1 aydan sonra yavaş yavaş arada internet kafelerine gidiyorum okadar 2 3 saatte günde toplamda telefona bakıyorum oyun oynuyorum vs. Yani PC siz hayat okadarda zor değil değişmeyen tek şeyse 2. Notlarim oldu onlarda kötü geldi bu dönem duzeltcez artık okul başlıyor :)
 
Son düzenleme:
@kunduzbey Aynı durum lise dönemlerimde vardı köpek olayı. Gerçi şuan hala var mahallenin sol ucu tenha ormanlık alan gibi köpek kaynıyor ama şu sıralar orayla işim olmadığı için geçmiyorum. Diğer sağ tarafta merdivenli sokak vardı merdivenlerin en üstüne köpek grubu yerleşmişti her geçtiğimde bir olay. Tabi Lise 2 zamanları akıl şu anki akıl değil :) Bir gün çok peşlediler dişimi sıktım ama ağlamadığım halde gözlerimden yaş geliyor düşün o kadar canım sıkılmıştı. Eve vardım banyodaki duşakabini söküp aralarına dalmıştım bir ona bir buna. O günden sonra saldırmadılar. Deneyebilirsin sonra geri tak ama.
 
Çevremde sadece çıkarsız menfaatsiz beni gerçekten seven bana değer veren sadece bir arkadaşım var. O da evli. Diğerleri çıkarcı ve bu tür insanları görünce asosyal olmamak elde değil. Normal de muhabbet etmeyi gezmeyi seven biriyim ama insanların çıkarcılıkları beni deli ediyor ve yaptıkları her hareketin altında bir şey arıyorum. Bu çelişkiyle yaşamaktansa yalnız olmayı tercih ederim. Bir tane oyun arkadaşım vardı o da askere gitti şuan fazlasıyla sıkılıyorum ama sıkılmamak için çıkarcılarla uğraşmaktan iyidir. Neden bir insan sadece kendi çıkarını düşünür ki?
 
Kardeşim spor falan fasa fiso insan ha diye birden spora başlayamaz. Basbaya bildiğin çirkinim işte lan. Ne yaparsanız yapın çocuklarınızın ağızdan nefes almasına izin vermeyin burnu tıkalıysa ameliyat ettirin. Ağızdan nefes alan insan %100 çirkindir. Benim ailem gibi salak olmayın. Tipsizseniz çocuk yapmayın. Benim gibi tipsiz bir ürün çıkar ortaya sonra. Genetik her şeydir.
Bunu neden diyorsunuz böyle hocam dememelisiniz herşey yüzde bitmiyor bilginiz olsun.
 
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı