ASRock B450M Pro4 İnceleme

Sizin kartta bir problem var galiba sitesinde 3 pinli olduğu yazıyor.
Hayır onu demedim hocam Yani A-RGB girişlerinden 2 adet var, birisi altta birisi üstte olmak üzere.

Hayırlı olsun, iyi bir seçim olmuş. Resimden de anlaşılıyor kaliteli olduğu zaten Ayrıca üzerinde Çift bloklu soğutması var. O gerçekten önemli bir detay.

Bu arada Micro ATX anakartlar favorim. Ne fazla ne az. Tam orta şeker. Ben de şu an mATX anakart kullanıyorum mATX kasa ile. Gerçekten yer kaplamayan, gereksinimleri tamamıyla karşılayan bir ebat bana göre. Bundan sonra anakart seçiminde mATX olmasına özen göstereceğim

Selamun aleykum kardesim bende teknobiyotikten aynı anakartı aldım islemcim ryzen 5 3600 ve bios güncel geliyo diyolar güncellememe gerek var mı ? Birde GSKILL 16GB (2x8GB) RipjawsV Siyah DDR4 3200MHz CL16 1.35V Dual Kit Ram fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da bu ramleri aldım dual kit bunlari nerelere takicam yardimci olur musun ?

@Starline Merhaba dostum, güncellemene gerek yok direkt desteği mevcut ve son BIOS sürümü ile geliyor.
RAM'leri şu şekilde takacaksın: dual kit ram - Google'da Ara Direkt zaten gri olan mandalları açıp takman yeterli, bunlara 2 ve 4. yuva diyoruz.

@Starline arkadaşım sormuş Ryzen 3600 için BIOS atmaya gerek yok, tak çalıştır destekliyor sanırım değil mi, teyit edeyim?
Bir de Corsair RGB Pro 2x8GB 3600 MHz CL18 RAM'i 3200'de mi kullanabilirim 3600MHz'de kullanabilir miyim?
Mortar Max alacaktım ama hem aşırı OC yapmayacağım hem de a-RGB sistem olsun istiyorum o yüzden bu modele yöneldim, doğru mu yapmışım? Cevaplar için teşekkürler şimdiden.
Bir de hangi siteden almalıyım bu modelin hepsi 3600'ü destekli şekilde mi geliyor?

Son düzenleme:

Teşekkürler bilgilendirme için, 3200 MHz üzeri için neyi OC yapmam gerekli peki?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…