Assassin's Creed Odyssey GTX 1660 Ti sistemde kasıyor

Ben indirdim ama crash verdi şimdi.

Aaaa evet crash problemi var, söylemeyi unuttum pardon. Dosyaları doğrula derseniz düzeliyordu galiba. Bende olmadı ama ben Steam'den değil Uplay'den indirdim.
Konuyu incelerseniz daha rahat olur. Steam'de dosyaları doğrula var zaten.
Ben indirdim ama crash verdi şimdi

Crash verdi şimdi

Dosyaları doğrulayınca Türkçe yama silinecek herhalde onun için çözümüm yok maalesef. Türkçe yama uymuyor olabilir.

Aaaa evet crash problemi var, söylemeyi unuttum pardon. Dosyaları doğrula derseniz düzeliyordu galiba. Bende olmadı ama ben Steam'den değil Uplay'den indirdim.

Dosyaları doğrulayınca Türkçe yama silinecek herhalde onun için çözümüm yok maalesef. Türkçe yama uymuyor olabilir.
bende onu deniyorum

Kayıtlar gitmiyor değil mi bayağı ilerledim

Son düzenleme:
Şu an ayarları yaptım en düşükte 90 FPS'ye kadar çıkıyor oyun zevki bayağı iyi oluyor 60-90 FPS de :D

Monitörüm 60 FPS. 90 FPS oynayınca bir fark alamıyorum o yüzden 60 oynuyorum, arada 40 oluyor 40 FPS'ten aşağısını daha görmedim. 60 ile de denedim zaten yakınlar 40 FPS de bayağı akıcı oluyor 60 gibi. Ben ayarları karıştırmaya bayılıyorum oyunlarda :D.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı