Assassin's Creed Origins ve Odyssey oynamadan Valhalla oynanır mı?

Hangi oyun daha iyidir fikri olan var mı?
Seride Odyssey ve Origins’i oynayıp bitirdim, şu an Valhalla’yı oynuyorum. İkisinden de daha çok zevk verdiğini kendi adıma söyleyebilirim.

Hangi mitolojiyi sevdiğiniz daha önemli aslında, İskandinav mitolojisini seviyorsanız düşünmeden Valhalla’yı oynayın.

Origins yan görev yapmaya zorluyor sizi, o sıkıcı ve kendini deli gibi tekrar eden yan görevleri yapmak pek eğlenceli değil. Odyssey bu konuda biraz daha iyi Origins’e göre.
 
Origins oynamadım ancak Odyssey'deki seviye kasma olayı beni hiç sıkmadı. Yavaş yavaş zırhını, özelliklerini geliştiriyorsun. Oyundaki ilerleyişini kendin yavaş yavaş görüyorsun. Oldukça iyi bir sitem bana göre.

Peki son sorum oyun kastığını hissetiriyor mu ve oyun ortalama kaç saat istiyor.
Seride Odyssey ve Origins'i oynayıp bitirdim, şu an Valhalla'yı oynuyorum. İkisinden de daha çok zevk verdiğini kendi adıma söyleyebilirim.

Hangi mitolojiyi sevdiğiniz daha önemli aslında, iskandinav mitolojisini seviyorsanız düşünmeden Valhalla'yı oynayın.

Origins yan görev yapmaya zorluyor sizi, o sıkıcı ve kendini deli gibi tekrar eden yan görevleri yapmak pek eğlenceli değil. Odyssey bu konuda biraz daha iyi Origins'e göre.

Vallhala da yan görev var mı peki?
 
Peki son sorum oyun kastığını hissettiriyor mu ve oyun ortalama kaç saat istiyor?
Evet, oyun kastığını hissettiriyor. Örneğin, zamanla senin peşine düşen avcıların seviyesi ve yetenekleri daha da gelişmiş oluyor. Diğer soruna gelecek olursak oyunu ne kadar oynamak istediğine de bağlı bir soru. Ben yaklaşık 50 saat oynadım ve oyunun yarısına gelememişimdir bile. Oyunu dolu dolu oynadığın zaman rahat 200 saat oynanabilir. Yapılacak bir sürü şey ve gezilecek pek çok yer var.
 

Geri
Yukarı