Assassin's Creed Serisi Başarılı mı?

Sizce Assassin's Creed Serisi Başarılı mı?

• Evet, güzel.

• Hayır, iyi değil.

• İdare eder.

Sonuçları sadece ankete oy verdiğinizde görebilirsiniz.
Makaleler
14
Yer
Türkiye/İstanbul
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Profil Kapağı
1521878528
Assassin's Creed serisinin çoğu oyununu oynadım ve beğendiğim tek 2 oyunu Black Flag ve Syndicate idi. Gerek optimizasyon gerek, hikaye anlatımı bakımından -dikkat edin hikaye demedim. Hikayesi gerçekten kaliteli ama Ubisoft ve yapım ekibi AC serisinin hikayesini o kadar kötü işliyor ki ortada olan tek güzel şeyi harap ediyor.- rezalet bir oyun.

Anlamadığım bir konu ise, ünlenmiş ve -bazılarına göre- incelemelerini başarılı, denilen sitelerin AC oyununu yüceltmesi... Geçtiğimiz günlerde de PS4 ile Origins'i bitirdim ve yine iyi değildi ancak yine herkes beğenmiş ve inceleyen siteler öve öve bitiremiyor. Neden diye sormayın saya saya bitiremem.

Zaten çoğu AC oyunu her sene çıktığı için optimizasyon göz ardı ediliyor. Ve optimizasyonları düzeltmek yerine her sene çıkarmaya devam etmiş serinin diğer oyununa başlanıyor... Optimizasyon düzeltmek yerine direkt grafiği düşürüyorlar. Nasıl bir kafa bu ya?!?

Merak ettiğim nokta şu, siz AC serisini başarılır buluyor musunuz, neden?

Bence sorun Ubisoft. Çoğu oyunlarını oynadım, en son çıkan Far Cry 5'te hikaye gereği flamethrower taşıması gereken karakterin bu silahı arabaya binince koltuğun içinden geçiyor. Rastgele bir bug değil yani, o şekilde yazılmış, detaylı düşünülmemiş ihtimaller. Assassin's Creed de aynı şekilde, abidik gubidik hataları var. Sırf bu yüzden AC serisine hiç bulaşmadım, çok zengin olup harcadığım paraya üzülmeyeceğim zamanlara kadar da bulaşmayacağım, yani hiçbir zaman.

Son düzenleme:
Free Running, Parkour sevdiğim için AC 1, 2, 3, Brother Hood, Revelations oynadım. Hikaye için değildi ama 3'ü hiç bitiremedim 4 kere başladım, her seferinde yarım kaldı.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı