Ben baya araştırdım da atmosfer , grafik ve optimizasyon çok çok iyi diyorlar.Oyunun grafikleri paint'den çıkma zaten.
Odyssey oynamış bitiren birinin. Valhalla'nın grafiklerini, animasyonlarını beğenecegini sanmıyorum.
Grafik ve atmosfer güzel fakat optimizasyondan sıkıntı çeken bayağı insan var.Ben baya araştırdım da atmosfer , grafik ve optimizasyon çok çok iyi diyorlar.
Herkes senin gibi korsan sevdalısı değil. Serinin ağır fanıysa alıp oynayacak.Yok, kırılırsa gayet de bedavaya var.
Herkes senin gibi korsan sevdalısı değil. Serinin ağır fanıysa alıp oynayacak.
Konu sahibi en doğru olanı yapıp orijinal satın almış. Bize de hayırlı olsun demek düşer. Darısı korsanı marifetmiş gibi kullananların başına.
Benim için imkan yoksa oyunu korsan oynayıp daha sonra imkanlar doğrultusunda satın almak daha mantıklı.Bence bir oyunu korsan almak o oyunu yaparken varını yoğunu veren, fazla mesailer yapan insanlara haksızlıkktır. ( Zaten cezası olarak içine virüs koyuyorlar)
O parayı vermek istemiyorsan, ama korsan oynamak da pek içinden gelmiyorsa indirim bekleyebilirsin. Ben öyle yapacağım. 270 lira şu an imkanı yok veremem ama oyunu korsan indirmek de içime sinmez.
Bunun iyi yönü de var; oyun tüm güncellemeleri almış halde olacak ve daha stabil olacak.
Tek sıkıntısı spoiler yememem gerek![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.