Assassin's Creed Valhalla kırılır mı?

Herkes senin gibi korsan sevdalısı değil. Serinin ağır fanıysa alıp oynayacak.

Konu sahibi en doğru olanı yapıp orijinal satın almış. Bize de hayırlı olsun demek düşer. Darısı korsanı marifetmiş gibi kullananların başına.

Korsan sevdalısı veya korsan indiren biri olduğumu çıkartacağın herhangi bir cümlem yok. 2 gramlık bir akıl bile korsan indirdiğin zaman bedavaya oyun oynayacağını bilir. Hala anlamadım neden beni bir anda korsan sevdalısı yaptığını, yazık kafana.
 
Bence bir oyunu korsan almak o oyunu yaparken varını yoğunu veren, fazla mesailer yapan insanlara haksızlıkktır. ( Zaten cezası olarak içine virüs koyuyorlar :D)
 
Hatırlatma yapayım. Resident Evil 2 Remake oyunu 2. gününde CODEX tarafından kırılmıştı yanlış hatırlamıyorsam. Red Dead Redemption 2 ise 1 yıla kırıldı. Kesin cevap verilemez ama korsanlar yerinde durmaz onu bil.
Bence bir oyunu korsan almak o oyunu yaparken varını yoğunu veren, fazla mesailer yapan insanlara haksızlıkktır. ( Zaten cezası olarak içine virüs koyuyorlar :D)
Benim için imkan yoksa oyunu korsan oynayıp daha sonra imkanlar doğrultusunda satın almak daha mantıklı.
 
O parayı vermek istemiyorsan, ama korsan oynamak da pek içinden gelmiyorsa indirim bekleyebilirsin. Ben öyle yapacağım. 270 lira şuan imkanı yok veremem ama oyunu korsan indirmek de içime sinmez.

Bunun iyi yönü de var; oyun tüm güncellemeleri almış halde olacak ve daha stabil olacak.
Tek sıkıntısı spoiler yememem gerek 😅
 
O parayı vermek istemiyorsan, ama korsan oynamak da pek içinden gelmiyorsa indirim bekleyebilirsin. Ben öyle yapacağım. 270 lira şu an imkanı yok veremem ama oyunu korsan indirmek de içime sinmez.

Bunun iyi yönü de var; oyun tüm güncellemeleri almış halde olacak ve daha stabil olacak.
Tek sıkıntısı spoiler yememem gerek 😅

İndirim geldi Epic Games tarafından hocam :) şu an 223 TL bir de 60 TL'lik kupon veriyor Epic Games 163 TL'ye geliyor oyun. Bende iade etmiştim onun için şimdi tekrar alacağım :)
 
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı