Assassin's Creed Valhalla, Empress crack grubu tarafından kırıldı.
Bilgisayarın yerlerde sürünmeyeceğini bilsem denerdim sınav sonrası iyi gelirdi ancak "bana bak, yüklenirsen bana mavi ekran veririm uleyn" diyerek beni tehdit eder kendisi. Bu yüzden hiç ama hiç girişmeyi düşünmüyorum.
Pek bilmiyorum da bir şey sormak istiyorum. Kırılmayan oyunların kopyası sadece marketlerde o zaman bu kopyalara nasıl erişiyorlar? Eğer marketin içine sızıp alıyorlarsa neden diğer oyunları da almıyorlar?
Dostum bunu sadece bilgisayar kullanmasını bilmeyenler söyler.Hocam güvenli yer kaldı mı sizce. Bence yok. Riski yüksek bu durumun ve oyunu kurmak da cabası.
*80 kişi ile aynı anda oynuyoruz.@reddline sağ olsun, biz orijinal oynuyoruz.Hem de 10 TL'ye.
Sonuçta oynuyoruz. Ben gayet memnunum torrentle kuruluma virüsle uğraşmadığım için.*80 kişi ile aynı anda oynuyoruz.
Oynamıyorsunuz denmedi zaten, sadece gerekli bir düzeltme yaptım.Sonuçta oynuyoruz.
Yasak olmasa sana güvenli siteler gösterirdim de yasak işte. Emin olun güvenli siteler var.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.