Assassin's Creed Valhalla Kırıldı!

Assassin's Creed Valhalla, Empress crack grubu tarafından kırıldı.

m1mxprtysvo61.png

Bilgisayarın yerlerde sürünmeyeceğini bilsem denerdim sınav sonrası iyi gelirdi ancak "bana bak, yüklenirsen bana mavi ekran veririm uleyn" diyerek beni tehdit eder kendisi. Bu yüzden hiç ama hiç girişmeyi düşünmüyorum.

Sanırım Denuvo ile beraber bazı performans sorunları da gitmiş. Sanırım bu son yamalı haliydi, üzerine deneyenler de performanstan memnun kalınca bakalım artık. Ben kendi sistemimde testini yapıp yüklerim her zamanki gibi. 🙂

Pek bilmiyorum da bir şey sormak istiyorum. Kırılmayan oyunların kopyası sadece marketlerde o zaman bu kopyalara nasıl erişiyorlar? Eğer marketin içine sızıp alıyorlarsa neden diğer oyunları da almıyorlar?
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bekleyenlere iyi oyunlar dilerim. RDR 2 de 351 gün sonra kırılmıştı. :)

Söylemeden edemeyeceğim; AC: Valhalla vallaha kırılmış.

Hocam güvenli yer kaldı mı sizce. Bence yok. Riski yüksek bu durumun ve oyunu kurmak da cabası.
Dostum bunu sadece bilgisayar kullanmasını bilmeyenler söyler.
Crack kullananlar daha az hatalı ve orijinaline göre biraz daha performanslı oynayacak.

Orijinal oynayanlar buglarla uğraşa uğraşa bitirdiler oyunu.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı