Epic Games Assassin's Creed Valhalla mı God of War mı?

Hocam bende aynı şeyi düşündüm arada bir 100 TL oynuyor yanlış değilsem ben GoW aldım pişman değilim illa AC oynamak istiyorsan Origins 150 TL GoW ve AC Origins alabilrisin ama GoW da böyle bir seçenek yok alternatifi az olan cidii güzel bir oyun illa biri ise bence GoW.

Önceden 2 ve Black frag oynamıştım ikisini de çok sevmiştim almışken yenilerden alayım dedim ama kopyala yapıştır ve çok uzun diyorlar beni de bayar uzun oyun en uzun oynadığım oyun Witcher 3 70 saatim var bitiremeden sildim maalesef.

Önceden 2 ve Black frag oynamıştım ikisini de çok sevmiştim almışken yenilerden alayım dedim ama kopyala yapıştır ve çok uzun diyorlar beni de bayar uzun oyun en uzun oynadığım oyun Witcher 3 70 saatim var bitiremeden sildim maalesef.

Aynen hocam maalesef AC serisi kopyala yapıştır oldu sizin de dediğiniz gibi ondan Origins önerisi sundum zaten.

Bence de God of War almalısın. AC Valhalla da güzel oyun. Hikayenin dışında farklı etkinlikler de var. Mesela river raids epey eğlenceliydi ama bir yerden sonra dedikleri gibi çok tekrara biniyor. Sürekli bölgeyi temizleyip kale kuşatması yapıyorsun. Bu öyle 2-3 seferlik bir olay da değil. Bıktırana, kusturana kadar aynı şeyi yaptırıyor.

Bu oyunlar arasında kaldım. Sizce ne almalıyım?

Uzun oynanış isterseniz Valhalla. Oyunun ara sahneleri hariç mitoloji ile alakasız. Yok abinin karısını sinemle yok efendim kasabadaki kızla iz sür sonra tak sinemleme muhabbetleri. Haliyle oyunun hikaye akışını anlamsız kılıyor. Kombatları fena değildi, vuruş hissiyatı ortalama altı, karakter özelleştirme silah çeşitliliği güzel. Oyunun tek zevk aldığım yanı Tarikatlarla mücadele. Oyun içi buglarıyla sinir krizleri geçirtecek oyun. Puan verecek olursam 5/10
Ayak işleri yapıyoruz. A noktasından B noktasına git sonra A noktasına geri gel sonra C ye git ondan sonra tekrar A noktasına gel.
God of War'a gelecek olursak. Muazzam desek az kalır müthiş oyun. Başyapıt.

God of War bence.
Çünkü en son Assassin's Creed Odyssey oynamıştım mesela, hep aynı şeyleri aynı görevleri yapıp duruyorsun Assassin's Creed'in yeni oyunlarında artık bana göre.

Ama God of War herkesin tadması gereken bir zevktir.
Orojjns ve oddysey den farklı yalnız valhalla. Aynı şeyleri yapmıyorsun. Ve her harita, yani görev akışında gittiğin yerler farklı hissettiriyor ve sayısını unutacagin kadar durup manzara seyrettiriyor adama. Ayrıca birçok yerde şaşırmıştım bu ubisoft oyunu mu diye. Ama tabi ana hikayeyi çok fazla uzatmislar 70-80 saatten sonra batıyor. Gow 'a gelince bir başyapıt tabikide.

İkisi arasında tabikide gow. Ama birgün dersen ki ben açık dünya bir ubisoft oyunu oynicam bu firmaya karşı biraz sempati kazanmak istiyorum. Bu oyun bence vallaha olabilir. Oyun manzaralari olsun oynanışı olsun baya iyi. Ama 70 saatten sonra bayiyor. Ama genede kesinlikle oynanması gereken oyun. Çokta haksızlık yapmamak lazım bu oyuna.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı