Astro bot metacritic puanı 94 oldu!

• Konuyu başlatan NNUE
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 20
  • Görüntüleme 2.709
Sony, maskot konusunda bir Nintendo bağlılığına sahip değil. PS1 döneminin maskotu crash artık bir Xbox ürünü oldu en basitinden. PS3, PS4 tarafında da o konsolları öne çıkaran önemli karakterleri PC'de gördük yine.
Onun dışında DualSense'i bahane edeceksek Last of Us part 1'in de gelmemesi gerekirdi. Sonuçta o oyunda da sürekli bir DualSense ile deneyim bambaşka oluyor pazarlaması yapıldı. Veya PS5'in üstün hızlı SSD'si olmadan çalışmaz denen ratchet and clank oyununu PC'ye getirdiler ve HDD ile oynanabilir yaptılar.
Nintendo seviyesinde bir takıntı olmadığı sürece şirketler böyle basit bahaneler ile kolay para kapılarını göz ardı etmiyor.

Yani gelebilir ama dediğim gibi DualSense bu oyunda diğer oyunlara nazaran daha etkili gelirse DualSense ana hedef olur benim için bir sorun yok herkes erişmiş olur sadece bana daha az ihtimali var gibi geliyor gelmesinin.

Hocam o bence pek mumkun degil çıkarsa PC oyunculari için iyi olur ama çıkmaması için 2 buyuk neden var bunlardan biri bu oyun dualsensin etinden sutunden faydalanan bir yapim yani DualSense şart 94 puan aldıysa bunda DualSense kullanimi da onemli bir yere sahip ki birçok Bolu'mde bunu gostermisler ikincisi PlayStation'in 30 yıllık serüvenini anlattığı için ve artık Astro PlayStation maskotu olduğu için PC'ye gelmez tahminimce ama onun dışında çok iyi duruyor konsol gelsin bakacağım.
PC'de de DualSense özellikleri - hem de 3. parti programla kablosuz - kullanılabilir, pazarlamasını buna göre yapmaları gerekecek ama.

1.5 yıla çıkar diye düşünüyorum.

PC'de de DualSense özellikleri - hem de 3. parti programla kablosuz - kullanılabilir, pazarlamasını buna göre yapmaları gerekecek ama.

1.5 yıla çıkar diye düşünüyorum.

Olabilir hocam o kadar beklemeye değer mi bilmem o zamana kadar kablosuz kullanimi saglarlarsa olabilir bildiğim kadarıyla haptic feedback mumkun degil cunku Bluetooth uyumsuzluğu mu ne varmış araştırdım bilmiyorum.

Oyunun PC'ye gelmesi de mantıklı duruyor başka açıdan baktığımızda gelmemesi de mantıklı duruyor. Sony karar değiştirip net bir PS maskotu olmasını isterse Astro Bot'un PC'ye gelmeyebilir mantıklı da olabilir. Oyun da her bölümün sonunda bir PS exc. Oyununun ana karakterini kurtarıyoruz. Karakterleri, DualSense'i, genel olarak PS'i tanıtmak açısından vs.'de PC'ye getirmek yine mantıklı olabilir. Tamamen Sony'nin politikası belirleyecek bunu. Son döneme bakınca getirecekler gibi gözüküyor, yakında da bu daha fazla sorulmaya başlar ve cevap da gelir. Ama kaçamak cevap verebilirler bence.

Şu sayfayı ciddiye alan var mı cidden :D? Bas parayı al puanı, herkes işine gelene yüksek puan veriyor, objektiflik 0, kullanıcı yorumları dahil.

Şu sayfayı ciddiye alan var mı cidden :D? Bas parayı al puanı, herkes işine gelene yüksek puan veriyor, objektiflik 0, kullanıcı yorumları dahil.
En azından genel bir yargı elde edilebiliyor. Herkes 9, 90 üstü verdiyse çöp değildir o oyun. Tür hitap ediyorsa 85 üstü puanla zevk almama ihtimaliniz pek yok. 3D platform seven, ps oyunlarına hakim birisi için gayet eğlenilebilecek bir oyun Astro Bot. Basının puanları son 15 yıldır vs. bol keseden dağıttığı bir gerçek zaten. Kullanıcı yorumları da bir oyun 80-90 gibi bir puan alıp da 5 gibi bir User Score aldıysa çok yüksek ihtimalle teknik problemleri bugları, glitchleri, fps düşüşleri, optimizasyon sorunları vardır yüksek ihtimalle ya da köklü bir serinin değişimiyse hayranlar gömmüş olabilir vs.

En azından genel bir yargı elde edilebiliyor. Herkes 9, 90 üstü verdiyse çöp değildir o oyun. Tür hitap ediyorsa 85 üstü puanla zevk almama ihtimaliniz pek yok. 3D platform seven, ps oyunlarına hakim birisi için gayet eğlenilebilecek bir oyun Astro Bot. Basının puanları son 15 yıldır vs. bol keseden dağıttığı bir gerçek zaten. Kullanıcı yorumları da bir oyun 80-90 gibi bir puan alıp da 5 gibi bir User Score aldıysa çok yüksek ihtimalle teknik problemleri bugları, glitchleri, fps düşüşleri, optimizasyon sorunları vardır yüksek ihtimalle ya da köklü bir serinin değişimiyse hayranlar gömmüş olabilir vs.
Kullanıcı yorumları büyük çoğunluğu objektif değil özellikle exclusive oyunlarda, bir ps oyunu çıkar ps fanboyları 10 verir xbox fanboyları 0 arası yok, tam tersi de geçerli. Bu platformu asla ciddiye almıyorum, alınacak bir yer de değil zaten, ne dersen de.

Kullanıcı yorumları büyük çoğunluğu objektif değil özellikle exclusive oyunlarda, bir ps oyunu çıkar ps fanboyları 10 verir xbox fanboyları 0 arası yok, tam tersi de geçerli. Bu platformu asla ciddiye almıyorum, alınacak bir yer de değil zaten, ne dersen de.
Steam yorumlarına mı bakalım ne yapalım?User Score’u bende çok önemsemem ama Meta Score boş değil bence. 85 üstü bir oyunun çöp olma ihtimali yok en azından. Genel bir düşünce için etkili oluyor.

Puanı biraz bol keseden verilmiş gibi. 97 alan Mario Odyssey'den sadece 3 puan aşağıda. Bana biraz fazla geldi ama daha oynamadım, umarım 94 puan alacak kadar sorunsuz ve iyidir.

Mario Odyssey oynamış biri olarak ilk fragmandan beri aha Mario Odyssey ozlemini giderecek bir oyun deyip deyip duruyordum ve sanırım haklıymısim daha oynamadım konsol gelsin bir ara alır bakarız ama oynamak için can atıyorum bolum tasarimlari boss savaşları zorlu opsiyonel gezegenleri bana fazlasıyla Odyssey havasi verdi mekaniksel olarak ayni çeşitlilik olmasa bile en son yıllar once aldığım o tadı tekrar yaratabileceğini dusundugum tek oyun oldu.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı