ASUS B450M PRO Gaming vs ASUS TUF B450 Plus Gaming

Yeni işlemci ile kullanamayacaksın onu BIOS güncellenmez ise. Alacağın yere ilk olarak söyle kabul ederlerse alırsın yoksa eski işlemci(1., 2. nesil) gerekecek.
Her ikisi arasında kaldıysan PRO olanı tercih edebilirsin. Pro olanda 2 adet M2 SSD girişi ve ses için daha kaliteli.

usb yuva sayısı bakımında msi anakart daha üstün ama soğutma bloğu ve oc performansta asus anakart daha iyi göründü bana. Senin için hangisi daha fazla önem teşkil ediyorsa onu tercih edebilirsin
USB yuvası çok bir problem olmaz benim için. Klavye, Fare, Mikrofon, Kulaklık, USB dışında pek bir şey lazım olmaz bana. Çok önem teşkil etmiyor. Bir kullanıcıya yetecek kadar USB bana gayet yeterli. O da bu modelde zaten var. O.C düşünmüyorum. Fakat, TUF anakartlar daha sağlam ve dediğin gibi soğutma açısından güzel. Yazılım konusunda da güzeldir diye düşünüyorum. Sanırım TUF B450 Pro Gaming alacağım.
Yeni işlemci ile kullanamayacaksın onu BIOS güncellenmez ise. Alacağın yere ilk olarak söyle kabul ederlerse alırsın yoksa eski işlemci(1., 2. nesil) gerekecek.
Her ikisi arasında kaldıysan PRO olanı tercih edebilirsin. Pro olanda 2 adet M2 SSD girişi ve ses için daha kaliteli.
Hocam ikisi arasında TUF B450 PRO olanı tercih edeceğim. B450M olanla aynı fiyattaymış. Dediğiniz gibi BIOS güncellemesi yapmalarını isteyeceğim. Geriye MSI B450 Gaming Plus kaldı fakat sanırım TUF B450 Pro Gaming daha iyi bir seçenek.

Bende Vatan'dan aldım sorun olmamıştı 550TL gibi bir fiyata almıştım. BIOS güncellemesi hakkında bir şey diyemeyeceğim.
Mağazadan alma imkanım var aslında ama şu saatten sonra mağazaya gidemem. Keşke dışarı çıktığımda gitseymişim. Neyse arasam yaparlar sanırım.

Geriye MSI B450 Gaming Plus kaldı fakat sanırım TUF B450 Pro Gaming daha iyi bir seçenek.
Bileşen olarak bakmadım ancak Asus olanı alabilirsin. Ancak MSI alırsan işlemci olmadan da güncellemeyi yapabilirsin bilgin olsun.

Bileşen olarak bakmadım ancak Asus olanı alabilirsin. Ancak MSI alırsan işlemci olmadan da güncellemeyi yapabilirsin bilgin olsun.
Hocam güncellemeyi Vatan'a yaptırabilirim sanıyorum. Zaten acelem yok. TUF daha iyi bir anakart gibi duruyor. Anakart iyi olsun da, güncellemeyi yaptırırım. İşlemciyi de oradan alacağım. Yani bir güncellemeyi yaparlar artık.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı