ASUS DSL-AC51 ınternet bağlantısı stabil değil

Atakan A.

Kilopat
Merhabalar 1 hafta önce ASUS DSL-AC51 aldım ve eve 50 Mbit TürkNet internet bağlattım. Ancak internet bağlantısı hiç stabil değil. Yani 1 dakika önce 47 Mbit bağlantı hızı alıyorken hız birden bire 0.20 Mbit'e düşüyor. Hatta bazen kökten kopuyor. İşin garip yani modemi yeniden başlattığımda düzeliyor. Bu problemi nasıl çözebiliriz? ASUS müşteri hizmetlerini aradım bana modemin Firmware'ini güncellememi söylediler. Güncelledim ancak sorun hala devam ediyor. Bana bu durum canımı çok sıkıyor çünkü.

Sorun modemde değildir diye düşünmüştüm çünkü daha alalı 1 hafta bile olmadı. Hattı bi kontrol edeceğim eğer sorun devam ediyorsa sıkıntı modemde demektir. Eğer sorun modemde ise nasıl çözebilirim bu problemi?

Değerlerim bu şekilde.

Dosya Ekleri

• Ekran Resmi 2020-06-08 17.53.54.png
    Ekran Resmi 2020-06-08 17.53.54.png
    267,1 KB · Görüntüleme: 115
Tekrardan merhabalar,
Modemi bağladığım DSL kablosunu değiştirdim ve bu linkteki rehberi takip ederek modemin Firmware'ini restore ettim. Şu an için bağlantı stabil gibi. Değerlerim de ekteki gibi. Modemi şöyle 1-2 gün kapatmadan çalıştırıp sonucu tekrardan paylaşmak istiyorum.

Dosya Ekleri

• Ekran Resmi 2020-06-08 23.12.36.png
    Ekran Resmi 2020-06-08 23.12.36.png
    283,1 KB · Görüntüleme: 116
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı