Merhaba arkadaşlar, ASUS FX705DU laptop var elimde. 16 GB RAM çift slot, 1660 Ti ekran kartı, Ryzen 7 3570H işlemci mevcut. Sıcaklık derecesi çok yüksek. 92 dereceye kadar çıkıyor. Sebebi ne olabilir?
Hocam bende FX505 kullanıyorum altındaki hava kanalları az olduğu için sıcak havayı dışarı fazla atamıyor kronik sorunlu. Ayrıca yenilemediyseniz termal macunu yenileyin.
Merhaba arkadaşlar, ASUS FX705du laptop var elimde. 16 GB RAM çift slot, 1660 Ti ekran kartı, Ryzen 7 3570h işlemci mevcut. Sıcaklık derecesi çok yüksek. 92 dereceye kadar çıkıyor. Sebebi ne olabilir?
Aynı Laptop'a sahibim ve kronik bir ısınma sorunu var kendisinin altında açık olmayan ısı delikleri var onları açabilirsiniz veya kaliteli bir termal macun sürmeyi deneyebilirsiniz. Reddit'te görmüştüm altında açık olmayan ısı deliklerini açmanın işe yaradığını söylüyorlar. @296822'ın dediği gibi undervolt yapabilirsiniz internette çok Türkçe rehber yok ama 3750h için.
Aynı Laptop'a sahibim ve kronik bir ısınma sorunu var kendisinin altında açık olmayan ısı delikleri var onları açabilirsiniz veya kaliteli bir termal macun sürmeyi deneyebilirsiniz. Reddit'te görmüştüm altında açık olmayan ısı deliklerini açmanın işe yaradığını söylüyorlar.
Merhaba arkadaşlar, ASUS FX705du laptop var elimde. 16 GB RAM çift slot, 1660 Ti ekran kartı, Ryzen 7 3570h işlemci mevcut. Sıcaklık derecesi çok yüksek. 92 dereceye kadar çıkıyor. Sebebi ne olabilir?