ASUS P5G41C-M LX Windows kurulumu nasıl yapılır?

Atar mısınız hocam bir tane etkinleştirme ile işim yok zaten formatlayıp satacağım.
Windows 8.1 Standard İçin : 334NH-RXG76-64THK-C7CKG-D3VPT

Windows 8.1 Pro İçin : XHQ8N-C3MCJ-RQXB6-WCHYG-C9WKB

Windows 8.1 Pro With Media Center İçin : GBFNG-2X3TC-8R27F-RMKYB-JK7QT

Windows 8.1 Single Language İçin : Y9NXP-XT8MV-PT9TG-97CT3-9D6TC

Şunları deneyin hocam.

Windows 8.1 Single Language İçin: Y9NXP-XT8MV-PT9TG-97CT3-9D6TC.

Bu her denediğimde işe yarıyor, eğer Windows 8.1 Single Language USB'si hazırladıysanız bunu kullanın.

Windows 8.1 Standard İçin : 334NH-RXG76-64THK-C7CKG-D3VPT

Windows 8.1 Pro İçin : XHQ8N-C3MCJ-RQXB6-WCHYG-C9WKB

Windows 8.1 Pro With Media Center İçin : GBFNG-2X3TC-8R27F-RMKYB-JK7QT

Windows 8.1 Single Language İçin : Y9NXP-XT8MV-PT9TG-97CT3-9D6TC

Şunları deneyin hocam.
Oldu hocam. Biçimlendirme kısmını da unutmuşum da hepsini biçimlendiriyorum değil mi? Üreticinin sağladığı önemli bilgiler olabilir diyor da.

Bu her denediğimde işe yarıyor, eğer Windows 8.1 Single Language USB'si hazırladıysanız bunu kullanın.
Pro hazırlamıştım işe yaradı.

@theumtkyd sitesinden indirebilirsiniz driverı. İşlemciler için driver olmaz zaten genelde. Aygıt yöneticisi üzerinden sürücü indirebilirsiniz, daha yeni sürücü çıktıysa o sürücü ile indirirsiniz, düzgün bir sürücü bulamadım çünkü.

@theumtkyd sitesinden indirebilirsiniz driverı. İşlemciler için driver olmaz zaten genelde. Aygıt yöneticisi üzerinden sürücü indirebilirsiniz, daha yeni sürücü çıktıysa o sürücü ile indirirsiniz, düzgün bir sürücü bulamadım çünkü.
Hocam şimdi de internete bağlanmıyor.. alacak kişi indirir o zaman ne diyeyim yapamıyorum..

@Jack İşte hocam şimdi gördüm bir arkadaşın konusuna yazmışsınız. Arkadaşla aynı sorunu yaşıyorum ben de.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı