Asus R9 280 veya Sapphire R9 280

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Haklısın tabi, güncelleme çıkarıyor ha bire Nvidia. İnsan ekran kartını güncellemekten bıkıyor artık. :)

Son düzenleyen: Moderatör:
@Zeki Mürmeyen Arkadaşa daha iyi bir marka varken neden daha çok sorun çıkaran bir marka önereyim ve AMD'nin rezil yazılımını bildiğim için hazır almadan uyarmak istedim. @Silinen üye Sözünü unutmayacağım. İyiydi bak bu. :D

He bu arada fanlık yapmıyorum daha önce AMD de kullandım.

Tamam teknoloji şans işi de, sen de önlemini alacaksın. Birkaç fps fazla veriyor diye kumar oynanmaz!

Teşekkür ederim tercihim Sapphire'den yana olacak tam istediğim kart. :)

Ben FPS delisi falan değilim Nvidia'ya gerek yok oyunları gayette iyi oynatıyor sıkıntı yok. Ayrıca AMD'nin yazılımları da fena değil.

Birkaç fps için elinizde patlarsa o zaman görürüm! (Artifackt sorunu)

Birkaç fps için elinizde patlarsa o zaman görürüm! (Artifackt sorunu)

Yırtılma bozulma gibi optimizasyon sorunlarını AMD driver üzerinden değiştiririm ki böyle bir sorunla karşılaşacağımı sanmıyorum. Oynadığım oyunda böyle bir sorun çıkartmayacak biliyorum tercih yapıldı hepinize teşekkür ederim. Nvidia çocukları size de. :D

Tamamdır görürsünüz hocam. Sapphire mi almasını istemiyorsunuz AMD mi almasını istemiyorsunuz inanın hala anlamadım. Yoksa sorun salçada mı?

Sistem şu şekilde:
  • Anakart = ASUS M5A97 R2.0 = 260 TL
  • İşlemci = AMD FX-6300 3.5 GHZ 14 MB CACHE = 300 TL
  • Ram = 8GB (2x4GB) RipjawsX DDR3 1866MHz CL9 1.5V Dual Kit Ram = 275 TL
  • Harddisk = 3.5" 1TB Caviar Blue SATA 3.0 7200Rpm 64MB Cache Harddisk = 149 TL
  • Kasa = ZALMAN Z3 PLUS MidT ATX = 125 TL
  • Ekran kartı = R9 280 DUAL-X GDDR5 3GB 384Bit AMD Radeon = 626 TL
  • işlemci Soğutucusu = HYPER T4 LGA775/1155/1156/1366/2011 & AM2/AM2+AM3/AM3+/FM1 = 88 TL
  • Power Supply = CORSAIR CX SERİSİ 80PLUS 750W GÜÇ KAYNAĞI = 294 TL
  • Power Supply 2. Seçenek (cwt üretim) = COOLER MASTER G750M 80PLUS 750W MODÜLER GÜÇ KAYNAĞI = 296 TL
2100 + TL TOPLAM

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı