İyi bence değerler. Memnun musun hocam nasıl izlenimlerin? Bende alttaki modeli almayı düşünüyorum vallahi bu ara gidip gamers arena dan. Tarafsız yorumlarsan + - lerini, nasıl kasa yapısı performansı sıcaklık vs. klavye üstünde hissediliyor mu çok mesela? Malzeme kalitesi nasıl gibi.
Asus Rog Strix G712LWS-EV053 Intel Core i7 10875H 16GB 512GB en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!
www.hepsiburada.com
Hocam tabiki tarafsız yorumlarım, benim bir çıkarım yok. Genel anlamda memnunum, keşke 2 kanal ram olsaymış daha iyi olacaktı. Link verdiğin model güzel, yılbaşında fiyat bir miktar daha düşebilir, bu sıralar dolar yükselişte değil.. Alacağın ürünün hakkı 17.500TL.. lakin vermezler büyük ihtimal.. Bu sebeple 18.000TL verilebilir. Benim aldığım bu modelin hakkı 16.000TL idi. Ben 16.624TL'ye aldım.
Olumlu:
+ Soğutması iyi, klavye üzerinde rahatsız edici bir sıcaklık yok.
+ Ekran: 17.3 inç ve 144 hz olması çok iyi
+ Performası iyi: Dell i5 4. Serisi bir laptop ile 4-6 saatte aldığım render işlemlerini, Asus Rog G712LW ile 20-30 dkda aldım. Bu değerleri aldığımda ekran kartı güncel değildi, ve gerekli bazı ayarlamaları yapmamıştım. Birkaç güne tekrar deneyeceğim..
İşlemci: 10750H yeterli sizin alacağınız 10875H, fazla olsun da az olmasın

+Ekran Kartı: RTX 2070 çok iyi Senin alacağın RTX 2070 S var yani bildiğim kadarıyla %25 daha fazla performans alırsın. (Emin değilim bir yerde okudum)
+ Malzeme kalitesi iyi, model olarakta göze hitap ediyor. Klavyesi ile yazı yazmak harika, lakin ben harici kullanıyorum.. touchpadte kalite izlenimi veriyor, sadece touchpad tuşlarını pek beğenmedim, garip bir izlenim veriyor. ben mouse kullandığım için buna takılmıyorum.
+ 1- 1.5 dk'da Win10 kuruyor.
+ 10 Saniyede, bazen 15 saniyede açılıyor.
Olumsuz:
- Şarj: Şarjı ne hikmetse çabuk bitiyor, performans ölçümlerim bittikten sonra bataryayı test edeceğim, sorun olursa en erken ileriki aylarda servise gönderebilirim. Batarya test için bir öneriniz var mı bu arada?
- Fan: Özellikle turbo fanda oyun seslerini duymak zorlaşıyor, kulaklık olmadan oynanmaz. Ben daha çok performans fanda oynuyorum, yinede kulaklık olsa iyi olur.
- SDD 500 GB, yeterli değil, en az 1 TB olmalı.
Olumlu&Olumsuz
+- Ram: 16 GB ram yeterli lakin çift kanal olsa iyiydi. İleride 16 GB ilave edeceğim. Bunun borcu bitsin

) Birde Ram'i bizim takmamız garanti dışı bırakır mı? Bilginiz var mı?
Aklıma gelenler bunlar, umarım yardımcı olabilirim.